KERESÉS

Mivida szék

A MIVIDA szék háttámláján található bőr bevonatot a „behúzott rész” teszi még különlegesebbé. Ez a szokatlan díszítés kifejezetten vonzza a tekintetet. Az Angelo Tomaiuolo által tervezett dizájner bútordarab kapható szék és karfás étkezőfotel változatban is.

Fontos, hogy a lakásunk otthonos és kényelmes legyen. Legyen szó akár egy finom ebédről, akár egy olvasó sarokról, a MIVIDA szék mindig jó választás.

Az 1975-ben alapított olasz Tonin Casa cég egy híres olasz márka, amelynek termékei a minőségről és a kézműves kivitelezésről ismertek. A MIVIDA szék 100%-ban Olaszországban gyártott. Ennek a kifinomult és elegáns kialakítású széknek a szerkezete kőrisfából készült, amely igény szerint háromféle színben kapható. A kőrisfa alapra került rá a hideghabosított poliuretán ülőrész, amely vastagságának köszönhetően rendkívül kényelmes. A párnázott ülőrész kapható bőr, ökobőr, nubuk bőr bevonattal is többféle színben.
 
A MIVIDA szék háttámláján található bőr bevonatot a „behúzott rész” teszi még különlegesebbé. Ez a szokatlan díszítés kifejezetten vonzza a tekintetet. Az Angelo Tomaiuolo által tervezett dizájner bútordarab kapható szék és karfás étkezőfotel változatban is. A fotelváltozat, a használóját körülölelő karfa miatt, olyan kényelmet nyújt, mint egy kanapé. Helyezze magát kényelembe egy jó könyv társaságában vagy nézze a televíziót a fotel változatban és élvezze a jól megérdemelt pihenést! A MIVIDA szék a konyha és az étkező ékévé válhat. Étkezzen a legkényelmesebb körülmények között, ezen a dizájner bútordarabon!
 
Vigyázat! A MIVIDA szék használata közben könnyen belefeledkezhetünk a kényelembe és az időérzékünk is megszűnhet!
 
Szélesség: 48 cm
Mélység: 55 cm
Magasság: 80 cm
Ülésmagasság: 46 cm
 
Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Mivida

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy svg file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top