KERESÉS

Slim szék

A Slim szék tervezője Paolo Vernier könnyednek, kompaktnak és ellenállónak tervezte ezt a bútordarabot, mely sokoldalú megoldás lehet, magán vagy közösségi terek berendezésére.

A Slim szék sokszínűségével külső vagy belső használatra is ideális választást lehet.

A Slim szék tervezője Paolo Vernier könnyednek, kompaktnak és ellenállónak tervezte ezt a bútordarabot, mely sokoldalú megoldás lehet, magán vagy közösségi terek berendezésére. A tervező kiemelt figyelmet fordított a kivételes ár-érték arányt lehetővé tévő műszaki és dizájn jellemzőkre. Főleg azért, mert szereti az egyszerű elegáns vonalakat, amelyek minden típusú vendéglátáshoz és otthoni környezethez tudnak alkalmazkodni. A Slim S M székek háromféle változatban is megvásárolhatóak, az Ön igényeinek megfelelően.

A kültéri verzió egésze acél, míg a beltéri elemek párnával és bőrből, műbőrből vagy szövetből készült háttámlával készülnek. A beltéri Slim S M CU és Slim S M TS székek kárpitozása eltávolítható, az ülés és a háttámla pedig cserélhető. A kültéri székek 14-féle időjárásálló kivitelben kaphatóak, míg a beltéri székek akár 18 különféle színben is megtalálhatók a Monte Grappa Mobili kínálatában. Díszítse a kültéri vagy beltéri tereket egyéniséggel és játsszon a színekkel!

A Slim székek rakásolható kialakítása lehetővé teszi, hogy akár 4 darabot is egymásra tegyünk, így könnyítve meg azok tárolását. A termék rendelkezik CATAS minősítéssel, ami a biztonságos kültéri használatot garantálja.

Amennyiben kérdés merült fel a termékkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! További hasznos tippekért nézze meg Instagram oldalunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MIDJ/ Slim

Anyag:

lábak: fém, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top