KERESÉS

Bianchini étkező bútorok

A Bianchini étkező bútorok elbűvölő és kozmopolita életstílust kínálnak, tökéletes egyensúlyban az Art Deco és a kortárs újraértelmezése között. Az étkezők négyféle modellből állnak, amik igazi luxust hoznak bárki étkezőjébe. Franco Bianchini összetéveszthetetlen stílusú bútorelemeket tervez és gyárt.

A Bianchini étkező bútorok a Franco Bianchini olasz bútorgyártó termékei és kollekciói közé tartoznak.

A Bianchini étkező bútorok elbűvölő és kozmopolita életstílust kínálnak, tökéletes egyensúlyban az Art Deco és a kortárs újraértelmezése között. Az étkezők négyféle modellből állnak, amik igazi luxust hoznak bárki étkezőjébe. Franco Bianchini összetéveszthetetlen stílusú bútorelemeket tervez és gyárt. Olyan kifinomult kollekciók kerülnek ki a kezeik közül, ahol a dizájn nem csak egy jel, hanem egyet jelent a minőséggel, az olasz hagyomány kutatásával és újraértelmezésével. Így születnek a kifinomult és kozmopolita megjelenésű, exkluzív berendezési tárgyak, amelyek képesek életre kelteni az igényesebb közönség számára tervezett belsőépítészeti projekteket.

Az egyik modell olyan tömör fából készült étkezőasztalból, ami üveg asztallappal rendelkezik és hat darab kárpitozott székből áll. A Niku székek fémvázas stabil székek, amelyek újraértelmezik a szánkótalpas székek kategóriáját. Mivel szánkótalpasok nagy előnyük, hogy enyhe rugózással rendelkeznek. Az étkezőszett meleg földszínei, barnás, bézses árnyalatai természetes hatást keltenek.

Egy másik étkezőgarnitúra Crystal asztala igen különleges megjelenésű, mert az asztallap üvegezett és kerek formájú, amely speciális tömör fa oldallapokon és egy kerek fémtalpon áll. Az étkező székek mintás kárpitozott szövete kiemeli a formák játékát. A Crystal székek lábai vékonyak, elegánsak, a háttámlájukon lévő kisebb kivágása dizájn része. Az étkező kozmopolita, fiatalos és csillogó karaktert ölt: a háromajtós fa tálalószekrények és az üvegajtós tárolóegység előrevetíti a szőnyeg- és székdíszek geometriai formáit. A környezet finomítása érdekében az impozáns boiserie tükrökkel játszik, hogy hatásos megjelenést hozzon létre, amely megnyitja a teret és fényesebbé, világosabbá teszi az étkezőt.

Van olyan étkezőasztal, ami igazán elegáns, mégis modern hangulatot áraszt.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Franco Bianchini étkező

Anyag:

fa

Szín:

színmintából választható

Típus:

luxury

Back to Top