KERESÉS

Apelle Chic dohányzóasztal

Az Apelle Chic dohányzóasztal matt, lakkozott vagy fényes fémszerkezettel rendelkezik. Stílusos kör kisasztal, amely nagyszerű választás lehet modernizált otthonunkba.

A Beatriz Sempere által tervezett Apelle kollekció része az Apelle Chic dohányzóasztal, amelyet lágy és hullámzó vonalak jellemeznek.

Az Apelle Chic dohányzóasztal matt, lakkozott vagy fényes fémszerkezettel rendelkezik. Stílusos kör kisasztal, amely nagyszerű választás lehet modernizált otthonunkba. Az Apelle Chich festett acél szerkezettel és kristálykerámia asztallappal vagy bőrborítással is választható roppant elegáns kisasztal vagy dohányzóasztal.

A legjobb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően az Apelle dohányzóasztal időtálló, nem színeződik vagy hajlik el, lágy vonalai miatt pedig tökéletesen megállja a helyét modern lakberendezési terekben.

Ezenkívül a fémváz kiegészíti az üveget és csillogó stílust kölcsönöz a helyiségeknek. A tetején van hely italok, harapnivalók és egyéb apróságok számára. Három magasságban és méretben kapható, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek. Az asztallapja kemény bőr és kerámia, míg a keret különféle fémből készült. Ez a bútordarab lehet igazán csajos és férfias is. Nem kell mást tennünk, csak gondosan megválasztani a színeket. Ha ez megvan, akkor egy teljesen egyedi stílussal rendelkező dohányzóasztal lesz a jutalmunk.

Ha az Apelle dohányzóasztal elnyerte a tetszését, akkor figyelmébe ajánljuk az Apelle termékcsalád további tagjait is. Főleg azért, mert az Apelle kollekcióban számos pompás bútordarabot találhat, például széket, fotelt, hintaszéket, heverőt, ruhafogast és dohányzóasztalt is. Ha követne bennünket Instagramon, akkor érdekes információkat találhat ott is.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Apelle CL

Anyag:

bőr, fém, kerámia

Típus:

Modern dohányzóasztal

Érdekelhetnek még…

Back to Top