KERESÉS

DJ dohányzóasztal

A DJ dohányzóasztalt elegáns vonalvezetés jellemzi, amely képes élettel telivé tenni, kiegészíteni a társalgó tereit.

A MIDJ DJ dohányzóasztal egyszerű és lineáris kialakítású, illetve minden stílushoz tökéletesen illeszkedik.

A DJ dohányzóasztal festett fém szántalppal rendelkezik és asztallapja bőrből készül, így ideális lehet a nappali bútorok kiegészítéséhez is. A DJ dohányzóasztalt elegáns vonalvezetés jellemzi, amely képes kiegészíteni a társalgó tereit. A dohányzóasztal a jól ismert és neves MIDJ márka dizájnkiegészítőinek gazdag kínálatába tartozik, ami mindig kiváló minőséget jelent.

A kiegészítők és dohányzóasztalok személyre szabják a lakberendezést, hasznosan foglalják el a teret, és funkcionális tulajdonságuk mellett, esztétikussá tehetik a lakást. A különösen sokoldalú és multifunkcionális fém kialakítású kiegészítők sokrétű funkciókra képesek. A MIDJ márka elbűvölő kompozíciói különböző színeikkel varázsolják szebbé a környezetét és sajátos berendezési hangulatot keltenek.

Három különböző méret áll a vásárlók rendelkezésére, amelyek a legkülönfélébb berendezési terekbe is illeszkedhetnek. A legkisebb 60 centiméter átmérőjű, 35 cm magas. A második 80 centiméter átmérőjű és 40 cm magas. A legnagyobb 100 centiméter átmérőjű és 45 cm magas.

Mindezek mellett a dohányzóasztal lábai több mint ötféle színben is választhatóak. A Dj dohányzóasztal asztallapjának borítását széles színválasztékból alakíthatjuk, aminek anyaga nem mellesleg bőrből készül. Ezek között megtalálható a Toszkán bőr is, ami igazán jó választás lehet.

Ha további információkra lenne szüksége dohányzóasztalunkról, keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Megtalálhatóak vagyunk az Instagramon is, kövesse fiókunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/DJ

Típus:

Modern dohányzóasztal

Back to Top