KERESÉS

Flamingo dohányzóasztal

A Flamingo dohányzóasztalok minden stílusválasztás értelmezhetősége érdekében teljesen személyre szabhatók. A lábak valójában arany, réz, fényes karbon vagy króm színűek lehetnek, míg az asztallap esetében kétféle márvány közül lehet választani.

Felis dohányzóasztalok Flamingo kollekciója izgalmas és kifinomult dizájnnal rendelkezik, amelyet a lábak sajátos hajtűformája ad.

A kétféle magasságban és különböző méretekben, illetve kivitelben kapható márványlapos dohányzóasztal-kollekció a Flamingo dohányzóasztal nevet kapta. A kiváló minőségű dohányzóasztalokból áll, amik egyesítik a könnyedség, a stabilitás és az anyagok varázsát. Az érdekes és kifinomult Flamingo dohányzóasztal legszembetűnőbb vonása a különleges hajtűs láb, az az éles és vékony forma, ami egy flamingót is meghatároz. Ehhez társul az elegáns márványlap, amely alkalmassá teszi mind a klasszikus stílusban berendezett környezet terébe, mind modernebb bútorokkal kombinálva.

A Flamingo dohányzóasztalok minden stílusválasztás értelmezhetősége érdekében teljesen személyre szabhatók. A lábak valójában arany, réz, fényes karbon vagy króm színűek lehetnek, míg az asztallap esetében kétféle márvány közül lehet választani. Az egyik a carrarai olasz márvány par excellence, meleg fehér háttérrel és szürke árnyalatú erekkel. Ez tökéletes nagy fényerőt biztosít a környezetnek, ahová kerül. A másik a Brown Emperador, ami szintén egy nagyon értékes márvány és a különösen intenzív alapszínéről ismert, amely a sötétbarna, a szürke és a fekete sok árnyalatában lehet. Ezt tarkítják a bézstől a krémszínen át a karamellig terjedő különböző árnyalatok meleg csíkjai. Fényűző belső terekhez kiváló választás.

A sokoldalú Flamingo dohányzóasztal kerek, négyzet vagy háromszög alakú lappal is kapható. Többféle méretben 30 cm vagy 43 cm magas lábakkal kombinálva.

A méretek vagy egyéb kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért pedig látogassa meg Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/flamingo

Anyag:

Brown Emperador, márvány: Carrara

Típus:

Modern dohányzóasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top