KERESÉS

Flow konzolasztal

Hitte volna, hogy egy ilyen kis bútordarab is rengeteget tud változtatni környezete megjelenésén? A Flow konzolasztal képes erre! Megnyerő, modern külsejét főként a különleges kialakítású alapjának köszönheti.

A Flow konzolasztal különleges kialakítású alapja azonnal modernné varázsolja bárki előszobáját!

Hitte volna, hogy egy ilyen kis bútordarab is rengeteget tud változtatni környezete megjelenésén? A Flow konzolasztal képes erre! Megnyerő, modern külsejét főként a különleges kialakítású alapjának köszönheti. Az igazán kreatív dizájnú alap egymástól kicsit elmozdított, hol jobbra, hol balra irányított, egymáshoz illesztett facsíkokból, lécekből épül fel. Ez adja a hullámzó, folyami víz formát, vagyis a flow-t, melyről a konzolasztal a nevét kapta. A Natisa cég által gyártott eredeti olasz konzolasztal, alapjának rendkívül egyedi kialakításával, minden környezetben képes felhívni magára a figyelmet.

A vállalat azonban nem csak egy bútorának szánta ezt a látványos, hullámzó kialakítást. A Wave kollekcióban számos hasonló bútor található, melyekkel teljes lehet az összkép. Megvásárolhatja nálunk például a hasonló kialakítású Orbit, Clover vagy Bow asztalt is, illetve a Moonlight tükröt, melyet akár – ha van elegendő hely – előszobájába is választhat a Flow konzolasztal mellé, hogy kiegészítse az általa képviselt dizájnt.

A konzolasztal azért is remek, mert Ön döntheti el, hogy az asztallapja üvegből vagy márványból készüljön. Ezek az anyagok garantálják a konzolasztal elegáns megjelenését, az asztallap mérete pedig nem vonja el a figyelmet a lábazatról.

Ha úgy érzi, hogy az Ön otthonában is remekül mutatna ez a konzolasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációkat keres lakberendezési témakörben, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa / Flow

Anyag:

fa, márvány, üveg

Típus:

konzol

Érdekelhetnek még…

Back to Top