KERESÉS

Klasszikus kisasztal H046

A Klasszikus kisasztal H046 is tömör fából készült olyan téglalap alakú dohányzóasztal, amelynek asztallapja intarziás parketta stílusú. Természetesen egy újfajta mintázattal alakították ki!

Annak, akinek tetszik a Klasszikus kisasztal H055 kialakítása és kedveli a parketta asztallapos dohányzóasztalokat itt a Klasszikus kisasztal H046 termék.

A jó hír azonban az, hogy nincs két egyforma termék ezért a Klasszikus kisasztal H046 rögtön két fiókkal is rendelkezik. Megjelenésében sok tekintetben hasonlít a H055 termékhez és könnyebb elképzelni az esetleges sötétebb és világosabb színváltozatokat mindkét termék esetében. A Klasszikus kisasztal H046 is tömör fából készült olyan téglalap alakú dohányzóasztal, amelynek asztallapja intarziás parketta stílusú. Természetesen egy újfajta mintázattal alakították ki! A hozzá hasonló H055 és H061 változattal együtt ez a dohányzóasztal is lehetővé teszi a legelegánsabb otthonok ízléses és kifinomult berendezését.

Alsó szerkezeti része sokkal íveltebb és ehhez a formavilághoz a lábak is igazodnak. Bár asztalszerkezete szalagszerű szögletes formákat kapott és a szögletes fiókok oldalai és előlapjai dombormintával vannak gazdagítva, a terméktest alján lévő díszítő léc sokkal íveltebb. Közepén viszont ugyanaz a kis bemart minta található, mint a H055 terméknél. Az asztallap intarziás felsőrésze parketta motívumokkal és illesztésekkel valósult meg. A parkettalap-jellegű asztallap inlay és gravírozásos technikával készült, ezért a végeredmény rendkívül természetes. Hűen visszaadja a tömörfa szerkezetet és a faanyag szépségét.

Díszfogantyúi is egyformák és a két fiókja szintén fecskefarkú csatlakozással készült. Az asztallap felső kerete a sarkokban ugyancsak faszegekkel van megerősítve. Illetve a termékkészítéshez használt főbb alapanyagok is megegyeznek:

  • Felső rész: tömör cseresznyefa keret, betétes MDF-panellel cseresznyefa furnérral.
  • A lábak, az oldalak és a fiók eleje: tömör cseresznyefa.
  • A fiók: tömör bükkfa.
  • A hátlap és a fiók alja: tömör bükkfa gyémánt megmunkálással.

Megegyezik még a méretük és a magasságuk is, ami 130 x 70 x 40 cm.

Ha a termékkel kapcsolatban kérdései lennének, felkeresheti bemutatótermünket vagy érdeklődhet munkatársainknál bármelyik elérhetőségünkön. Inspirálódás céljából látogassa meg például Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ H 046

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 130 P. 70 H. 40

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

dohányzóasztal, Klasszikus kisasztal

130 x 70 x 40 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top