KERESÉS

Pills puff-asztal

A Pills puff-asztal, amely tökéletes középútnak tűnik a puff és a dohányzóasztal között valóban a cukorkákra és a tablettákra emlékeztet. Ráadásul pont olyan sokszínű és formájú lehet. A dizájnjára jellemző hajtűs lábakkal szerelt puff többféle méretben kapható és a párnázás vastagsága is testre szabható!

A Pills egy különleges kiegészítő puff és asztal is lehet egyszerre vagy egyben.

A Pills puff-asztal, amely tökéletes középútnak tűnik a puff és a dohányzóasztal között valóban a cukorkákra és a tablettákra emlékeztet. Ráadásul pont olyan sokszínű és formájú lehet. A dizájnjára jellemző hajtűs lábakkal szerelt puff többféle méretben kapható és a párnázás vastagsága is testre szabható! Sokoldalú dizájnnal rendelkeznek, amely tökéletesen illeszthető a klasszikus bútorokhoz és a modern stílusú környezethez is. Tökéletes választás, hogy elegáns színt adjunk a belső térhez!

Mivel a nappaliban elhelyezendő elemeket úgy kell megválasztani, hogy azok biztosítsák pihenésünk elengedhetetlen kényelmét, fontosak a többfunkciós bútordarabok. Ha pedig még mosolyt is csalnak az arcunkra és helyesek, akkor nem szabad tovább habozni, vásárolni kell!

A Pills puff-asztal tekintetében elmondható, hogy sok forma (kerek, négyzet, téglalap, elliptikus), három különböző magasság és a lábak négy kivitelezés kombinációja áll a vásárlók rendelkezésére. Az ülés párnázatának vastagsága 11 cm, de bizonyos méreteknél nagyobb vastagság is választható, 17 vagy akár 23 cm is.

Műszaki jellemzőjük szerint a szerkezet tömör fenyő és/vagy fenyő rétegelt lemezből és/vagy 25 mm-es nyárból készült panel, fémlábakkal. A szerkezeti elemek mindegyike természetes módon kezelt E1 osztályú, így alacsony formaldehid-kibocsátású. A keret teljes egészében 100%-os poliaminnal van bevonva. Párnázata rugalmas és nem deformálódó poliuretán hablemez, D30TL körbemarva, ami teljes egészében 100% poliamin bársonyborítású 200 g poliésztergyanta-réteggel párosítva. Az anyagok megfelelnek az európai szabványoknak, a gyantahabok freon- és klórozott oldószerektől mentesek és nem tartalmaznak az ózonréteget károsító anyagokat. A hegesztett és kézzel polírozott fémlábak, négy különböző galvanizált kivitelben kaphatók.

Az ovális puff-asztal mely kanapékkal azonos szövet választékkal rendelhető, tökéletes kiegészítője a lábon álló kanapéknak. Négyféle színű lábbal: króm, arany, réz és “fényes szén” választható, segítve a lakberendezési összhangot.

A méretek vagy egyéb kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért pedig látogassa meg Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/pills

Anyag:

szövet

Méret SZxHxM [mm]:

40x40cm, 80x60cm, ovális: 90x70cm kerek: 40cm átmérő, szögletes:80x80cm

Szín:

arany, carbon look ( fényes szén szín), Láb színek : króm, réz, Választható szövet

Típus:

Modern kisasztal, puff

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top