KERESÉS

103 fotel

A 103 fotel a klasszikusok klasszikusa. Nagyon jól párnázott ülő- és hátrésze megfelelő kényelmet biztosít mindenki számára. A termék alapszerkezete tömör bükkfából készül, amelynek pácszíne közül opcionálisan választhatunk.

Az antik stílus egyik legmutatósabb képviselőjeként beszélhetünk a 103 fotel termékünkről!

A 103 fotel a klasszikusok klasszikusa. Tudta-e, hogy Velencéből származnak a barokk bútorok leglégiesebb, legkarcsúbb felépítésű bútorai?

A A 103 fotel nagyon jól párnázott ülő- és hátrésze megfelelő kényelmet biztosít mindenki számára. A termék alapszerkezete tömör bükkfából készül, amelynek pácszíne közül opcionálisan választhatunk. A kárpitozása minőségi szövetből készül, amiknek szebbnél-szebb mintázata lehet. A többféle és választható színvariációnak köszönhetően a termék remekül igazítható egy már meglévő stílusú enteriőrbe is. A képen látható szövet az igazi királyok korát idézi, tökéletes összhangot alkotnak az árnyalatok és a geometriai formák. Ha ez a színvilág nem nyerte el a tetszésünket vagy éppen nem tudjuk a meglévő bútoraink árnyalatához igazítani, akkor sem kell aggódnunk, hiszen termékeink között rengeteg más stílusú és megjelenésű fotel kapható. Az egyszerű formavilágútól egészen a legdíszesebb változatokig.

A termék alapszerkezete tömör bükkfa, amely a megfelelő stabilitást is biztosítja a bútordarab számára, ráadásul a fotel fa alapszerkezetének lakkozását is megváltoztathatjuk. A klasszikus és modern színárnyalatok sokasága vár mindenkit, annak érdekében, hogy az otthonunk vagy az adott helyiség már meglévő bútoraihoz tudjuk igazítani a 103 fotelt.

Ha bármilyen kérdés merült volna fel Önben, akkor keresse bátran munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További termékekért, inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/103_fotel

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

65x52x104 cm ülésmagasság 36 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus fotel

Méret:
Sz x H x M: 65 x 52 x 104 cm
Ülésmagasság: 36 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top