KERESÉS

106 Velencei karszék

A 106 Velencei karszék a hálószobától kezdve, a társalgón át, akár egy szállodában vagy egy hotelben is megállja a helyét. A páratlan és lekerekített formái miatt figyelemre méltó bútordarab, nem is beszélve a kényelmi szintről, amelyet a kialakítás mellett a kárpitozás is támogat. Ez a karszék akár fotel is lehetne, amely az itáliai neobarokk bútorok tipikus példája.

A 106 Velencei karszék egy olyan kárpitozott termék, amely antik hatású, de ugyanakkor az olasz stílus jegyeit hordozza magában.

A 106 Velencei karszék a hálószobától kezdve, a társalgón át, akár egy szállodában vagy egy hotelben is megállja a helyét. A páratlan és lekerekített formái miatt figyelemre méltó bútordarab, nem is beszélve a kényelmi szintről, amelyet a kialakítás mellett a kárpitozás is támogat. Ez a karszék akár fotel is lehetne, amely az itáliai neobarokk bútorok tipikus példája. Ezt a stílust a finoman kidolgozott ívek, a színesebb festés, karcsú szerkezetek és a barokk kori bútorok vonásainak hű reprodukciói határozzák meg.

A termék szerkezete, illetve lábai bükkfából készülnek és ezek megfelelő módon biztosítják a karszék stabilitását. Továbbá az ülőfelületén lévő megfelelő vastagságú párna hozzájárul az ideális komfortérzethez, pihenés vagy akár egy könnyed társalgás közben.

Ha a formavilág nagyon megragadta a figyelmét, de a képen kárpitozás színárnyalata nem lenne megfelelő, akkor nagyszerű hírünk van, ugyanis mind a karszék fa alapszerkezetének lakkozása, mind a szövete opcionálisan választható különböző színárnyalatok közül. Ezeket a klasszikus és modern stílus jegyében alakította ki a gyártó, hogy minél több egyediséget vihessünk otthonunkba. Ráadásul ily módon könnyebben igazíthatjuk a már meglévő bútordarabjainkhoz is.

Ha kérdése adódott, akkor ne habozzon, keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra!

 

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/106_fotel

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

63x53x101 cm ülésmagasság 37 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus fotel

Méret:
Sz x H x M: 63 x 53 x 101 cm
Ülésmagasság: 37 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top