KERESÉS

Bonnie fotel

A Bonnie fotel sokoldalúságát bizonyítja, hogy egy konzervatívabb és egy “megengedőbb” környezet méltó főszereplője is lehet!

A Bonnie fotel az Egoitaliano újdonságai között lelhető fel. Köríves háttámlája szinte körbeöleli az embert, míg a virágmotívum egy kis bájt kölcsönöz a fotel megjelenésének.

A Bonnie fotel sokoldalúságát bizonyítja, hogy egy színeiben visszafogottabb kárpitozású kifejezetten konzervatívabb környezetbe illik. Míg a bohókás mintázatú változata egy “megengedőbb” stílusú szoba főszereplője lehet. Az élénk, vidám színeket kedvelők is bátran választhatják, hiszen megannyi színárnyalatú szövetből, elasztikus anyagból és bőrből is kérhető. A festett fémlábak színét szintén több színből választhatjuk ki. A mintás fotelt, mint új dizájnelemet társíthatjuk a már meglévő kanapénkhoz. A Bonnie termékcsalád másik két tagjával, a kétszemélyes és a háromszemélyes kanapéval is igazán jól mutat. Esetében az esztétika mellett a kényelem is megmutatkozik, még hozzá abban, hogy az ülőfelület és a háttámla is párnázott, valamint a teljes fotel kialakítása ergonomikus.

A tökéletes összhatás elérése végett ajánljuk még a Bonnie bútorcsalád további tagját a 120 cm-es szófát és a 168 cm-es kanapét.

Az olaszországi Egoitaliano márka színes, innovatív és teljesen testre szabott termékeket gyárt már 2007 óta, így tud lépést tartani a kortárs irányzatokkal. A lakberendezési szakemberek szakmai múltja, tapasztalatai és a megfelelő szakértelmük miatt vált olyan népszerűvé és közkedveltté.

Amennyiben kérdésük merülne fel a termékkel kapcsolatban, kérjük keressék fel munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén. További ötletekért látogassanak el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Bonnie

Anyag:

szövet, bőr

Típus:

Fotel

Érdekelhetnek még…

Back to Top