KERESÉS

Doppio Sogno maxi fotel

A Doppio Sogno maxi fotel a Tonin Casa 2022-es újdonsága. Használójának a pihe puha ülőfelület és az ölelő háttámla biztosítja a maximális kényelmet és kikapcsolódást.

A Doppio Sogno, ahogy a neve is tükrözi, a Dupla Álom egy maxi méretű fotel.

a Doppio Sogno maxi fotel puhaságával és elragadó formájával mindenkit azonnal levesz a lábáról. Ki ne szeretne egy mozgalmas, fáradtságos nap után az ölelésébe burkolódzni?! A Doppio Sogno ideális ülőhely ahhoz, hogy az ember teljes mértékben átengedhesse magát a pihenésnek, olvasgatásnak, TV nézésnek. A tervezők, hogy még jobban elkényeztessenek bennünket, az opcionálisan kérhető forgatható változatát is megalkották. A forgó szerkezetű ülőke nyárfa kerettel, különböző fából és bükk rétegelt lemezből készült. Az ülés és a háttámla a legfejlettebb technológiák szerint, poliuretán habszivacs borítást kapott. A felületek széles választékával rendelhető: bőr, ecobőr, szövet, bársony és Nabuk bőr közül választhatunk. Sőt a szövet és bőr kombinációjával is gondolkozhatunk. Kényelmünket a három pihe puha párna és az öblös ülőfelület is szolgálja. Méretét tekintve 120 x 120 cm, az ülésmagasság 45 cm. Ötletes kiegészítője lehet a Mama puff lábtartóként, amely stílusában és anyagában is hasonló a Doppio Sogno fotelhez. A Mama kollekció további különleges elemei a szék, a szófa és a franciaágy szintén szövet, bőr, ecobőr kárpitozású. Így könnyedén összehangolhatjuk a termékek színét és anyagát egy stílusos, pihentető környezet megteremtéséért.

További ötletekért, inspirációért, kérjük tekintsék meg Facebook oldalunkat is! A bemutatótermünkben aktuálisan kiállított bútorok kipróbálhatóak, a helyszínen azonnal megvásárolhatóak.

Gyártói oldal

mama szófa montegrappamobili

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin Casa / Doppio Sogno

Anyag:

szövet-bőr-ecobőr-bársony

Szín:

több színben

Típus:

kárpitos fotel

Érdekelhetnek még…

Back to Top