KERESÉS

Marylou fotel

A Marylou fotel hihetetlenül dizájnos megjelenését csak a funkciói múlják felül. A tökéletes vastagságú párnázott részei olyan ergonómiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a valódi pihenést.

A Marylou fotel valósággal vonzza a tekintetet!

A Marylou fotel hihetetlenül dizájnos megjelenését csak a funkciói múlják felül. A tökéletes vastagságú párnázott részei olyan ergonómiával rendelkeznek, amelyek mindenki számára lehetővé teszik a valódi pihenést. Igazán komfortos bútordarab, ezért egy pihentető nappali érdekében érdemes ezt a termékünket választani. A forgatható fotel háttámlája hátra dönthető, ráadásul opcionálisan választható hozzá, vékony vonalszerű, fém kartámasz is.

A Marylou egy lánynév, amelynek jelentése: formás tiszta. Tehát ez a fotel egy igazán találó nevet kapott a gyártótól. Alapesetben kör alakú, fém talapzattal ellátott fotel, amely megfelelő stabilitást nyújt a termék számára. Ám lehetőségünk van forgatható küllős, csillaglábazatú talppal is rendelni. A kárpitozás színe sok élénk szín lehetőségét biztosítja számunkra, ezért egy igazán vidám hangulat varázsolható a Marylou fotel segítségével. Kárpitozása lehet akár szövet, bőr vagy úgynevezett microfibre is; és még egyszer hangsúlyozzuk, hogy rengeteg színárnyalat közül válogathatunk. Ezenfelül a nagyon jól terhelhető láb is több színben áll a rendelkezésünkre. Például gyöngyfehér, árnyékszürke és sötétbarna színekben. Ez ám a bőség zavara!

A legfontosabb információk az Egoitaliano márkáról:

  • kortárs stílus
  • színes és innovatív kárpitok
  • kidolgozott részletek
  • szakértelem
  • magas minőség
  • modern technológia
  • nagyfokú funkcionalitás.

Kérdése van? Keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További ötletekért és termékekért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Marylou

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

lásd PDF

Típus:

kárpitos fotel

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top