KERESÉS

Abaco könyvespolc

Az Abaco könyvespolc különlegessége nem csak a formavilágában jelenik meg, hanem az opcionálisan választható elemekben is, hiszen Ön ízlésének megfelelően állíthatja össze ezt a kolosszust.

A Tonin Casa cég termékei mindent képviselnek, ami számít egy barátságos és mégis egyedi helyiségnek.

Az Abaco könyvespolc a Tonin Casa termékeként kiváló olasz minőségű anyagokból és kiváló részletes kidolgozással készült. Modern és sokoldalú, illetve moduláris könyvespolc, a különböző elemek testreszabásával tette lehetővé azt, hogy bármilyen térhez tökéletesen igazodjon.

Egy hatalmas téglatest alakú bútordarab, amelynek polcai kusza vonalvezetéssel könnyedén egy labirintust idézhet fel mindenkiben. A fiókok és az ajtószettek opcionálisan választhatóak, amelyek kiegészítik és megszakítják egyben a vonalvezetést. Az Abaco könyvespolc különlegessége nem csak a formavilágában jelenik meg, hanem az opcionálisan választható elemekben is, hiszen Ön ízlésének megfelelően állíthatja össze ezt a kolosszust. A könyvespolc alapszerkezete kétféle variációban, fekete vagy fehér színben elérhető. A fiókok és az ajtószettek többféle árnyalatban kaphatóak. Matt fehér, matt fekete, canaletto dió, természetes tölgy, illetve sötét tölgy színben is.

A saját szerkezeti és szín összeállításnak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a számára és otthona stílusához igazodó tökéletes darabot. Nagyon jó választás nappalikba és dolgozószobákba is, hiszen mérete miatt rengeteg könyv, valamint dísztárgy, akár díjjak is bőven elférnek a könyvespolcon. De nem csak otthoni felhasználásra van lehetőség az Abaco esetében, hiszen egy magánrendelőbe vagy személyi irodába, esetleg könyvesboltokba is kitűnő választás.

Ha bármilyen kérdés, illetve kérés felmerülne Önben a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén és látogasson el a Facebook oldalunkra is!

 A gyártó oldala

  

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Abaco

Anyag:

fa, üveg

Típus:

könyvespolc

Méretek:
100 x 204 x 36 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top