KERESÉS

Antis polcrendszer

Akár klasszikus stílusban, akár minimál dizájnnal szeretné kiegészíteni a nappalit, az Alf DaFre könyvespolcok és az Antis polcrendszer is tökéletesen díszíthetik szobáit. A képen látható Antis modell képes lesz kiemelni a környezet esztétikai tulajdonságait, miközben praktikus és funkcionális marad.

Az ANTIS polcrendszer tulajdonképpen egy könyvespolcrendszer a modern otthonok számára.

Olyan lakóterülethez ajánljuk ezt a termékünket, amelyet az elemek magasságának és helyzetének szabad megválasztása jellemez. Ebben az esetben többféle konfiguráció létrehozásának lehetőségével is élhetünk és tejesen egyéni ízlésünk szerint alakíthatjuk a polcrendszert. Már csak azért is, mert az Antis polcrendszer minden eleme szabadon választható, párosítható, illetve helyezhető el a térben, mind számban, mind a kívánt magasságban. A könyvespolc igazán érdekes jellemzője az elemek telepítésének exkluzív és egyszerű rendszere. Köszönhetően a lyukak vagy előre meghatározott horgok nélküli alumínium függőleges helyzetének, amely lehetővé teszi az elemek helyzetének térbeli megváltoztatását.

Az Antis polcrendszer szerkezete tölgyfa szerkezet és fém. A polcok fényes fából vagy szürke átlátszó üvegből is készülhetnek. Szélesség 239 cm, magasságuk 260 cm, mélység 35,5 cm.

Akár klasszikus stílusban, akár minimál dizájnnal szeretné kiegészíteni a nappalit, az Alf DaFre könyvespolcok és az Antis polcrendszer is tökéletesen díszíthetik szobáit. A képen látható Antis modell képes lesz kiemelni a környezet esztétikai tulajdonságait, miközben praktikus és funkcionális marad. Nem csak az elemek variálhatósága, hanem a kivitelezésben alkalmazható festés és színek is segítenek, hogy egyedi elképzelésünk szerint valósuljon meg ez a polcrendszer.

Ha kérdése kérése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén! Vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Az ANTIS polcrendszer, igény szerint alakítható. 

Olasz nappali bútor mely moduláris megoldásokat kínál, követi legfrissebb trendeket és minden helyigénynek megfelelő. Álmodja meg saját elképzelései szerint nappaliját, mi pedig segítünk megvalósítani!

Gyártó oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / ANTIS

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint és egyedi méretben

Szín:

matt és faerezetű, széles színskála: magasfényű

Típus:

Modern nappali kompozíciók, polcrendszer

Back to Top