KERESÉS

211 kárpitos ülőke

Kétségtelenül nagyon jó dizájnnal rendelkezik a termék, sőt a 211 kárpitos ülőkepárnázott részei nagyon puhák. Az ülőfelületen át és az oldalsó háttámlákon egyaránt finom és kényelmes párnával látták el. Ráadásul a kényelem mellett, a bútor kárpitozása is figyelemreméltó kialakítású.

A 211 kárpitos ülőke, az antik szalonok stílusát képviseli egy cseppnyi bájjal!

Ahogy a képen is látható a termék lakkozása és kárpitozása is a világos színek harmóniáját vetíti elénk. Nagyon ízléses és esztétikus ülőalkalmatosság, amelynek alapszerkezete bükkfából készül. A bútordarab fa részei dominálnak a termék esetében, ugyanis nemcsak az ülőalkalmatosság lábai, hanem a szófa díszítésében is megjelennek. Kétségtelenül nagyon jó dizájnnal rendelkezik a termék, sőt a 211 kárpitos ülőkepárnázott részei nagyon puhák. Az ülőfelületen át és az oldalsó háttámlákon egyaránt finom és kényelmes párnával látták el. Ráadásul a kényelem mellett, a bútor kárpitozása is figyelemreméltó kialakítású. A szövet tapintása nagyon lágy és jóleső érzést nyújt mindenki számára.

A 211 kárpitos ülőke esetében a legideálisabb elhelyezés a gardróbban vagy a hálószobában van, ugyanis itt az ágy elé helyezve vagy akár a helyiség egy másik részében, önállóan is tökéletesen funkcionál. Ha viszont kicsit elengedjük a fantáziánkat, észrevehetjük, hogy a bútordarab egy-egy közösségi térben is vígan megállja a helyét. Például egy szálloda vagy hotel szalonjában is igazán mutatós bútordarab válik belőle.

Ha a formavilág elnyerte a tetszésünket, de a színárnyalatokat túlzottan világosnak találjuk, akkor sem kell aggódnunk, mert a lakkozás és a szövet színárnyalatait variálhatjuk klasszikus és modern stílusban egyaránt.

Az elérhetőségeink egyikén keresse fel munkatársainkat, ha kérése és kérdése adódna! Ha még nézelődne, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/211

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

105x40x59 cm ülésmagasság 44 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 105 x 40 x 59 cm
Ülésmagasság: 44 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top