KERESÉS

Aqua fürdőszobabútor

Az itáliai díjnyertes Aqua fürdőszobabútor az Idea Group prémium kategóriájú kollekciója. Az elegáns formatervezésű berendezések faerezetes mintával, fémhatású arany, réz, titán, gyöngyházfehér, valamint színes festett matt vagy fényes felületekkel készülnek. A térhatású „hullám” dekoráció a Dolcevita termékcsalád egyediségét hangsúlyozza ki.

Az Aqua fürdőszobabútor prémium kategóriájú kollekciói: Nyú, Sense, Dogma és a 2017-es év legjobb dizájner fürdőszobabútor díját elnyert Dolcevita.

  • NYÚ

A Nyù fürdőszobák kifinomult anyagok és vonzó színek kiegyensúlyozott kombinációját kínálják. Minden egyes részlet tökéletesen illeszkedik az otthon és a benne lakók stílusához. A kompozíciók széles választékával a Nyú termékkínálata lehetőséget ad a bútor testre szabására. Az elülső és a végoldali panelek HPL Unicolor laminált fa erezetű felülettel és matt vagy fényes lakkszínek széles választékával vannak felhordva. Az elemek letisztult és egyszerű kialakítása egészen a fogantyúprofilig érvényesül, amely Brill alumínium, fekete vagy a 40 festett szín valamelyikében kapható.

  • SENSE

Az Aqua nagysikerű Sense modern fürdőszobabútor-kollekciójának megújult stílusa a textúra fogalmát helyezi előtérbe: a dizájner fürdőszobabútorok új stílusa, amely a magas technológiai anyagokat a fa erős, texturált felületével ötvözi. A Sense fürdőszobabútor az esztétikai tulajdonságairól ismert, több moduláris egysége közül választhatunk. A legmodernebb anyagok és felületek elegáns kompozíciója. A szekrénytestek fehér vagy antracit szürke kivitelben, számos színes előlappal, oldalpanellel és nyitott rendszerekkel rendelhetőek. Push-pull mágneses nyitó-záró funkcióval, valamint kétféle fogantyúval készülnek alumínium, fehér, fekete vagy akár színes festett verzióban is.

  • DOGMA

Itt a luxus az ipari stílussal találkozik a Dogma termékcsalád modern, minimalista fürdőszobabútor kollekciójának köszönhetően, amelyet az új anyagok és a geometrikus formák nem szokványos használata tesz egyedivé. Az integrált mosdókagylók tökéletesen passzolnak a fürdőszobai szekrényekhez, a nyitott rekeszeket részben a mosdókagylók takarják. A kollekció további újdonságai a Grafite és Carrara márvány fürdőszobai egységek, valamint a 100 %-ban újrahasznosítható Cristalplant mosdókagyló, amely egy „rugalmas”, növényi (kukorica) komponensű hipoallergén anyag.

  • DOLCEVITA

A Dolcevita termékcsalád a modern, kifinomult dizájnt, a kortárs eleganciával, kézművességgel és klasszikus stílussal ötvözi. Az ajtó és az oldalfal különleges ívei különböztetik meg ezt a sartoriális kollekciót társaitól. Jellemzően a modern formákat és puha felületeket ötvözi a vintage légkörrel. A Dolcevita kínálatában új tükrök is szerepelnek: az új nyolcszögletű alumínium keretes tükör, karc- és korrózióálló, integrált világítással szerelhető. A felületek között új fém színek találhatók, amelyek fémes hatást kölcsönöznek a fürdőszobabútoroknak.

A Dolcevita megkapta az ADI Ceramics & Bathroom Design Award 2017 díjat, amely minden évben a legjobb designer fürdőszobabútor projekteket ismeri el.

Csak álmodja meg fürdőszobáját, a kivitelezését pedig bízza ránk! További információért, elérhetőségeink egyikén kérjük munkatársainkat keresse!

Gyártói oldal

Aqua Nyú olasz fürdőszobabútor.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Idea Group / Aqua

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

színmintából választható

Típus:

Modern fürdőszobabútor

Érdekelhetnek még…

Back to Top