KERESÉS

Új termék

Blob fürdőszobabútor

Az Idea Group prémium kategóriájú fürdőszoba berendezései mellett, egy letisztult, minimalista termékcsaládot is megálmodott, a gazdaságosság, az esztétika és az egyszersűség jegyében. Így született meg a Blob kollekció a praktikum és az elegancia nevében.

A Blob fürdőszobabútor minőségi minimalista kompozíciói: System, Basic, Dressy, Smyle, Moon „gazdaságos” megoldást nyújtanak egy esztétikus fürdőszoba berendezéséhez.

1. A Blob fürdőszobabútor csoportjai:

  • SYSTEM:

Alapvető dizájn, maximális funkcionalitás, rugalmasság és kompozíciós szabadság jellemzi a Blob új kollekcióját, amely stílusosan és személyre szabottan rendezi be a modern fürdőszobát. A System különböző lakberendezési és helytakarékos ötleteket és megoldásokat kínál. Az elemlistából szabadon álló padlóbútorokat vagy függesztett modulokat választhatunk. A különleges alapanyagú mosdókagylók és a rendelkezésre álló felületek széles választékával jellemezhető ez a kategória.

  • BASIC:

Egyszerű, modern stílus, amely a praktikumra épít. Koncepciója a könnyen használható egységek kombinációja. A Basic termékcsalád specifikus darabokból áll, mindenféle térbe beilleszthető anyagokból készült, amelyekben az egyedi, letisztult formák a tiszta design minimalizmusát közvetítik. Bútorozza be fürdőszobáját könnyedén, használjon többfunkciós egységeket, süllyesztett kerámia, üveg, gres porcelán mosdókagylóval integrált fiókos tárolókat. Az elemek egyetlen hozzáillő króm fogantyúval rendelhetőek.

  • DRESSY:

Az elegancia és a kifinomultság a Dressy modell jellegzetes vonásai, a neoklasszikus részletek és a kortárs dizájnvonalak ötvözete. A finom textúrájú ajtók geometriai árnyékok és tükröződések játékát keltik életre. Kétféle króm fogantyúból választhatunk, melyeket harmonikus formájuk tesz egyedivé. Harmadik lehetőségként fogantyú nélkül, úgynevezett „push and pull” nyitási funkcióval is kérhetjük a berendezést. Mindezen elegánsan összehangolt elemek szimbiózisa egy olyan fürdőszobabútort hoz létre, amely az Idea Group stílusát és koncepcióját testesíti meg.

  • SMYLE:

A Smyle bútorcsalád tervezőit egyetlen cél vezérelte: a társainál egy elegánsabb fürdőszoba kollekciót alkotni. Egyszerű, kiegyensúlyozott modularitás, amely lehetőséget nyújt az egyenesvonalú vagy az ívelt formájú alapegységek használatára. Az ajtók és a fiókok szélén kényelmes “öntött” markolat található, ez az egyedi kiképzésű rejtett fogantyú a termékcsalád védjegye. Ezen felül a Smyle új, erős esztétikai hatást is jelent: a “hullám” kifejezés a fiókok, ajtók stílusára utal, ugyanis azokat függőleges barázdák teszik még elegánsabbá.

  • MOON:

A Moon mosdóállvány három szélességben, két mélységben kapható. Egy igazán impozáns megoldást kínál ott, ahol a dinamizmus és a praktikum fontos szempontok. Az ízlésesen ívelt, fehér kerámia mosdókagylóval ötvözött Moon egyszerű kialakításával emeli a tér eleganciáját. A fürdőszobát a szépség oázisává varázsolja.

2. Mosdókagylók, topok:

Ismertetőül a választható mosdókagyló típusok a következőek lehetnek:

  • KERÁMIA: FEHÉR – MATT ÉS FÉNYES
  • MÁRVÁNY: CARRARA-I , FEHÉR, HOMOK, GRAFIT, STB. – MATT ÉS FÉNYES
  • MINERALUX: FEHÉR – FÉNYES, MINERALSOLID: FEHÉR – MATT
  • AQUATEK: FEHÉR, SZÍNES – MATT, AQUALUX FEHÉR FÉNYES

Az Aquatek egy speciális teljesen homogén, nagy szilárdságú anyag, melyet magas minőségű akrill gyanta és alumínium hidroxid keverékéből állítanak elő. Ellenáll a hétköznapi kémiai és fizikai hatásoknak, hőnek.

Tájékoztatásul a választható “top”-ok, mosdókagylóval integrált “top”-ok típusai a fentieken kívül a következőek lehetnek még:

  • ACRITEK, GRES PORCELÁN, MELAMIN, ÜVEG – HAJLÍTOTT ÜVEG, LAMINÁTUM, POLIMER

3. Kiegészítők:

A tükröt, a tükrös felső szekrényeket LED világítással, a törölközőtartót és a fali üvegpolcokat a kiegészítők között találjuk.

Csak álmodja meg fürdőszobáját, a kivitelezését pedig bízza ránk! További információért, elérhetőségeink egyikén kérjük munkatársainkat keresse!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Idea Group / Blob

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

színmintából választható

Típus:

Modern fürdőszoba bútor

Érdekelhetnek még…

Back to Top