KERESÉS

Gondola előszobabútor

A GONDOLA előszobabútor fa és üveg elemek kombinációjával készült. A hangulatos Velencét idéző bútordarab nevéhez kapcsolhatóan egy hajót ábrázol. Csónakját az ötletesen kivitelezett, praktikus polcrendszer adja, mely kétféle elrendezésben kapható.

Unja már az egyszerű tükör és cipőtartó párost? Akkor válassza előszobájába a mesebeli GONDOLA kollekciót!

A GONDOLA előszobabútor fa és üveg elemek kombinációjával készült. A hangulatos Velencét idéző bútordarab nevéhez kapcsolhatóan egy hajót ábrázol. Csónakját az ötletesen kivitelezett, praktikus polcrendszer adja, mely kétféle elrendezésben kapható. Az egyik modellben három darab nyitott fiók kapott helyet, melyből a középsőben két darab polc található. A középső fiók két-két oldalán nyitott fiókok vannak. Ezek a rekeszek ideálisak akár táskák, iratok, esernyők tárolására is. A fiókok tetején a hosszú üveglap dekorációs és egyben tartó funkciót is ellát. Felülete minőségi lakozott üveg, így ellenállóbb a karcokkal szemben. A másik kivitelezésben a hajó középső fiókja zárt, keskeny, kihúzhatós. Ez ideális olyan holmik tárolására, melyeket nem szívesen hagyunk elől. A hajó vitorla nélkül csak egy ladik, így a vitorlaként mutató tükör is egy fontos elem. A két ívesen hajlított fa téglalap közül az egyiken egy minőségi anyagokból készül tükör kapott helyet. Továbbá a kollekció része két darab fogas is. A fa elemek színe, a fogasok anyaga és alakja igény szerint választható.

A praktikus darabokat és a Velencét kedvelők számára a GONDOLA előszobabútor egy kötelező darab. Egyedi és ötletes, így sok mindenki tetszését elnyeri. Díszítse előszobáját Ön is az álmok hajójával!

A termékkel kapcsolatos kérdéseket kollégáink szívesen fogadják, így bátran keresse fel őket elérhetőségeinken! További lakásdekor tippekért keresse fel az Instagram profilunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

LP/gondola

Anyag:

Anyagok: tölgy furnérozott tömörfa burkolat, lakkozott üveg furnérozott tükör

Típus:

Modern előszoba

Back to Top