KERESÉS

Új termék

Idea fürdőszobabútor

Az Idea Group által kínált kollekció az olasz fürdőszoba berendezések prémium kategóriája. A legújabb technológiával készült különleges formájú és alapanyagú mosdókagylók az alatta található elembe süllyesztve vagy annak tetejére helyezve jelentenek igazi esztétikai élményt.

Az Idea fürdőszobabútor elsőszámú kollekciója a Cubik, Form, My Time, My Seventy Plus és Spazio Time az olasz modern fürdőszoba berendezések prémium kategóriája.

A legújabb gyártási technológiának köszönhetően az elegáns mosdókagylók önálló egységként, valamint az alsó elemmel integráltan is készülhetnek. A padló- és függőmodulok elemlista szerint, eltérő mélységgel rendelhetőek. Kisebb és nagyobb terek betöltésére is alkalmasak. Az Idea fürdőszobabútor különböző szélességű, magasságú horizontális és vertikális fiókos tárolóegységek, oszlopszekrények, polcrendszerek összessége. A formán túl, a fürdőszoba kellemes hangulatát a különleges színárnyalatú frontokkal fokozhatjuk. Faerezetes, bordázott, márvány, kő- és fémhatású (arany, réz, titán, gyönyházfehér), festett színes matt, fényes felületekkel kaphatóak. A letisztult fehér bútorzat helyett, gesztenye, antik tölgy, vulkánikus kőzet, kobaltkék, vérnarancs, orchidea lila színre vágyik? Bátran válasszon bemutatótermünkben található több száz színmintánk közül!

A tervezők a fürdőszoba kiegészítők tekintetében is bővítették palettájukat. Extra lehetőségként intelligens falitükörrel egészíthetjük ki berendezésünket. A tükör sarkánál található érintőfelület segítségével, párátlanító- és külső- belső keretvilágítást szabályzó funkciót is igénybevehetünk.

A Spazio Time család elemei mosókonyhák kialakítására is alkalmasak. Kitűnően kombinálhatóak mosógéppel, ruhaszárítógéppel. A vasalást, a szekrényben elrejtett, beépített lehajtható vasalódeszka teszi lehetővé.

Ismertetőül, a választható mosdókagyló típusok a következők:

  • KERÁMIA: FEHÉR – MATT ÉS FÉNYES
  • MÁRVÁNY: CARRARA-I , GRAFIT – MATT
  • AQUATEK: FEHÉR, SZÍNES – MATT

Az Aquatek egy speciális teljesen homogén, nagy szilárdságú anyag, melyet magas minőségű akrill gyanta és alumínium hidroxid keverékéből állítanak elő. Ellenáll a hétköznapi kémiai és fizikai hatásoknak, hőnek.

  • MINERALUX: FEHÉR – FÉNYES, MINERALSOLID: FEHÉR – MATT
  • CRISTALPLANT: FEHÉR – MATT

A Cristalplant a természetes kőhöz hasonló szépségű “soft touch” – puha tapintású hatással bíró anyag. Nagy tisztaságú alimínium-trihidrát ásványi töltőanyagból áll, amelyet növényi eredetű (kukorica) Biobased gyanták kötnek meg. Tűzálló, könnyen tisztítható, s 100 %-ban újrahasznosítható!

Tájékoztatásul, a választható “top”-ok, mosdókagylóval integrált “top”-ok típusai a fentieken kívül a következők:

  • ACRITEK, MELAMIN, ÜVEG, FA, FURNÉR, HPL, LAMINÁTUM, CORIAN – DuPONT, STONEWARE

Csak álmodja meg fürdőszobáját, a kivitelezést pedig bízza ránk! További információért, elérhetőségeink egyikén kérjük munkatársainkat keresse!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Idea Group / Idea

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

színmintából választható

Típus:

Modern fürdőszoba bútor

Érdekelhetnek még…

Back to Top