KERESÉS

Az alábbi szolgáltatások mind-mind a tökéletes vásárlói élményt biztosítják.

AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE A MI SIKERÜNK!

Előzetes konzultáció, információ

Olasz bútorainkat nagyon széles skálán, teljes igényt kielégítően forgalmazzuk a lakás minden pontjára, minden helyiségébe. Egy ekkora választékban kicsit nehézkes lehet Önnek eligazodnia! Ezért telefonon, e-mailben vagy akár a közösségi média csatornáinkon is kérdezhet tőlünk bátran, minden esetben igyekszünk gyorsan és érthetően megválaszolni az kérdését. Ez olyankor hatalmas segítség, ha előre szeretne tájékozódni kínálatunkról.

Személyes találkozó

Bemutatótermünkben szívesen látjuk Önt, így lehetősége van megtapasztalni az olasz minőséget a kiállított bútoraink segítségével. A személyes találkozó alkalmával minden részletet átbeszélhetünk leendő bútoráról. Továbbá sok hasznos kiegészítő információkkal is ellátjuk, hogy könnyebb legyen a választás, a vásárlás.

Tanácsadás

Kedves leendő vásárlóinknak, tanácsadással is szívesen szolgálunk. Segítünk megtalálni az ízlésüknek legmegfelelőbb bútort, szükség esetén akár lakberendező bevonásával is.

A bútorokkal szemben támasztott egyéni elvárásoknak megfelelően, a vásárlói igények figyelembe vételével ajánljuk termékeinket.

Szakmai felkészültségünkkel és termékismeretünkkel segítjük elő a termékválasztást. Egyes esetekben pedig vizuális élménnyel, látványterv készítésével váltjuk valóra elképzelést, ezzel is könnyebbé téve a döntést vásárlóink számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Precíz megrendelés

Megrendeléskor részletesen és írásban rögzítjük az Ön által kiválasztott bútor minden paraméterét és a vállalt feltételeket, megjelölve a bútorok érkezésének várható időpontját, igény szerinti házhoz szállítását és összeszerelését. (Az általános szállítási határidő 6-8 hét.)

3D konyhatervezés, házhoz szállítás, beépítés

Ügyfeleinkkel közösen, az alaprajzi adottságokra és fontos részletekre odafigyelve, valósághű élményt nyújtó látványtervek elkészítésével mutatjuk be a megtervezett konyha-kompozícióinkat.

A pontos kivitelezés érdekében minden esetben helyszíni felmérést végzünk (beépített gardróbszekrény rendelése esetén szintén!). A házhoz szállítást és a szakszerű beépítést cégünk felkészült munkatársa végzi az ország egész területén. Asztalosunk közel 15 éves helyszíni szerelési tapasztalattal rendelkezik, ismeri a szerelés közben felmerülő összes kihívás megoldását. A beszerelés során kollégáink vigyáznak lakása épségére és tisztaságára.

Monte Grappa Mobili - SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE A MI SIKERÜNK!
Back to Top