KERESÉS

1–32 termék, összesen 138 db

Show

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Asolo klasszikus konyhabútor

Cloud szék

DECO szék

Form bárszék

57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal

Effie szék

Mila bárszék

VENTAGLIO szék

105 velencei karfás szék

59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

Aileron modern szék

Iris bárszék

IRIS szék

Olga szék

Spring olasz konyhabútor

106 Velencei karszék

61 nagyobbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

Area 22 olasz konyhabútor

Brianza szék

Corium modern szék

LOIS szék

Melody bárszék

63 hosszabbítható négyzet alakú fa asztal

Elekta modern szék

MELODY szék

PREMIER olasz konyhabútor

Torciglione szék és karszék

67 hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Blade asztal

Esedra modern szék

Mia olasz konyhabútor

Konyhabútorok – Konyha bútorok, konyhaszekrények, étkezőgarnitúrák, asztalok, székek, bárszékek. Kínálatunkban mindent megtalál.

A konyha sok esetben a családi összejövetelek egyik legfontosabb színtere. Ezért fontos, hogy a konyhabútor és étkező minden egyéni kívánságnak megfeleljen. Főleg akkor fontos a konyhabútor és étkező körültekintő megválasztása, ha például a konyha az étkezővel vagy a nappalival egy légtérben kerül kialakításra. De sosincs két egyforma konyha. Van, ahol a konyha a lakás központi helyisége, a közösségi élet színtere és van, ahol a konyha egy funkcionális, jól felszerelt praktikus tér, ahol az ételt készítik el.

A Monte Grappa Mobili például kizárólagos magyarországi forgalmazója az olasz „DIBIESSE Cucine” konyháknak. Ezek a konyhabútorok a legmodernebb anyagokból a legújabb technológiával készülnek. Manapság már akár nappali bútor elemekkel is kibővülve vásárolhatók. Tökéletes minőség, elegancia, modern formák a konyhában is, mert Olaszország a formatervezés, a művészet és a design fellegvára!

Tehát hunyja be a szemét, és lássa maga előtt álmai konyháját! Most vesse össze a lehetőségekkel, majd jöjjön el bemutatótermünkbe, hogy a legjobbat hozhassuk ki a rendelkezésre álló lehetőségekből! Legyen az Ön otthonában is trendi, minőségi és eredeti olasz konyhabútor és étkező!

Back to Top