KERESÉS

Nuvola szék

A Midj Italy megalkotta a Nuvola szék kínálatát, hogy könnyedén komfortossá varázsolhassa otthonát, munkahelyét vagy lényegében bármilyen helyiséget.

A Nuvola szék a legtöbb otthonban vagy akár munkakörnyezetben is megállja a helyét!

A MIDJ termékcsaládban található letisztult időtálló Nuvola szék, különféle kialakítása miatt lehet alkalmas, mindenki számára. A szembetűnő formavilág mellé kényelem, időtálló dizájn és magas minőségű anyaghasználat is társul.

A Midj Italy megalkotta a Nuvola szék kínálatát, hogy könnyedén komfortossá varázsolhassa otthonát, munkahelyét vagy lényegében bármilyen helyiséget. Szerkezetükben igen hasonló termékekről van szó, hiszen mindegyik fémvázas, így elsősorban azoknak tudjuk ajánlani, akik valamilyen fémváz alapú széket keresnek. Irodai és otthoni környezetben egyaránt megállják a helyüket a Nuvola termékcsalád tagjai, de még egy vendéglátóegységnél is jó szolgálatot tehetnek. Eltérő méretű és nagyságú székek sokaságából válogathatunk, hiszen a bárszékektől kezdve a nappali fotelekig minden megtalálható a repertoárban.

Anyaghasználat szempontjából is igen nagy a kínálat a Nuvola termékcsalád esetében. A kárpitot több fajta bőrből, műbőrből vagy akár szövetből is ki lehet választani. A letisztult és időtálló Nuvola szék esetében az oldalsó kartámasz is opcionális ezzel még inkább a saját elképzelésesek megvalósítását szeretné a gyártó támogatni. Ha valaki, egy kényelmes, minőségi ülőalkalmatosságot keres, annak is érdemes a Nuvola kollekciót megnézni, hiszen számtalan ilyen széket tartalmaz ez a termékcsalád. Érdemes a gyártó oldalán megnézni a széles választékot mind a szerkezetet, mind a bevonatot illetően.

A MIDJ Italy igyekszik kivitelezés és anyaghasználat szempontjából is, professzionális teljesítményt nyújtani, legyen szó bármilyen bútorról.
Ha bármilyen kérdés felmerülne, amelyre választ szeretne kapni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Nuvola

Típus:

Modern kárpitos szék

Back to Top