KERESÉS

EROS relax ülőgarnitúra

A kanapé az úgynevezett Zero Wall system jóvoltából lehetővé teszi, hogy a bútort közvetlenül a falhoz helyezzük el, így akár sarokkanapé verzióban is választhatja ezt az ülőgarnitúra-típust. Mellyel nagyobb helyet is kitölthet otthonában.

A képen látható Eros relax ülőgarnitúra tökéletes társ, akár a mindennapok rohanása elől szeretne egy kis ideig elbújni, akár barátaival, családtagjaival töltene el egy kellemes délutánt otthona kényelmében.

A kanapé az úgynevezett Zero Wall system jóvoltából lehetővé teszi, hogy a bútort közvetlenül a falhoz helyezzük el, így akár sarokkanapé verzióban is választhatja ezt az ülőgarnitúra-típust. Mellyel nagyobb helyet is kitölthet otthonában. Opcionális Relax funkciójának köszönhetően manuálisan és elektromosan is állítani tudja a háttámla és a lábtartó részeket a maximális kényelemért. Az elektromos verzióban egy beépített motor és a kartámasz oldalán található vezérlőgombok segítségével tudja ezeket igényének megfelelően mozgatni.

A teljes mértékben eltávolítható huzatot az Eros relax ülőgarnitúra típushoz választhatja ecobőrből, folttaszító impregnált szövetből, illetve ezek kombinációjából, bármelyikre is essen a választása, több színből választhatja ki az otthonába leginkább illő árnyalatot.

Az Eros relax ülőgarnitúra erős kerete keményfa rétegelt lemezekből készült, forgácslemezekkel kombinálva. Az üléspárna, a kartámaszok, deréktámasz, a hát- és fejtámlák poliuretán hab töméssel biztosítják a tökéletes kényelmet.

Ez a kanapé ideális választás lehet fiatal párok számára, akik modern bútort szeretnének otthonukba, letisztult, visszafogott külsővel. Emellett ajánljuk irodák, cégek várótermébe, így a vendégek maximális kényelem mellett tölthetik el a várakozással töltött perceket.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy ötletekért, inspirációért látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

– Relax funkciót működtethetjük manuálisan és elektromosan.

– Zero Wall system: A mechanizmus lehetővé teszi, hogy a kanapét közvetlenül a falhoz helyezzük el.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/eros

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top