KERESÉS

Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Show

Azonnal elvihető akciós kanapék

Cubo Rosso kanapék

Estro Milano kanapék

SPACE kollekció: Express, Vision, Look és Spark kanapé

SPACE kollekció: Speed, Time, Fly, Action kanapé

SWING kollekció: Tender, Bent, Slick kanapé

Capucine relax kanapé

Doris relax kanapé

Candice relax kanapé

biztosan a kedvencévé válik a Marni relax kanapé nevű termékünkA visszafogott elegancia és az egyszerű, nem hivalkodó, mégis modern stílus szerelmeseinek biztosan a kedvencévé válik a Marni relax kanapé nevű termékünk.
Újdonság

Marni relax kanapé

Gaia relax kanapé

Az Yvette relax kanapé esetén választhatunk a folttaszító impregnált szövet, az ecobőr, a bőr, illetve a kombinált borítás közül is.Yvette relax kanapé- Monte Grappa Mobili termékek
Újdonság

Yvette relax kanapé

A Stefanie relax kanapé egy elegáns és modern kanapétípusA Stefanie relax kanapé, biztosítja a pihenés élményét állítható lábtartójának köszönhetően
Újdonság

Stefanie relax kanapé

A Tiffany relax kanapé egy olyan klasszikus kanapétípus, melyet egyéni stílusa és igénye szerint alakíthat.A Tiffany relax kanapé egy klasszikus kanapétípus
Újdonság

Tiffany relax kanapé

A Suzette relax kanapé visszafogott finom eleganciájaA Suzette relax kanapé kerete keményfa és forgácslapok kombinációjából áll, ülés- és hátpárnái, valamint a kartámasz része a poliuterán habnak köszönhetően biztosítja a megfelelő puhaságot.
Újdonság

Suzette relax kanapé

A Babouche relax kanapé egy moduláris kanapéA Babouche relax kanapé egy moduláris kanapé, amely alkalmazkodik a változó, felgyorsult világhoz
Újdonság

Babouche relax kanapé

Ilaria relax kanapé

Sauvanne relax kanapé

Matt relax kanapé

Martine relax kanapé

Ivonne relax kanapé

Masu kanapé

Kate relax kanapé

Kensington kanapé

Beverly relax kanapé

EROS relax ülőgarnitúra

Upper tidy kanapé

Az ülőgarnitúrákat, kanapékat, sarokgarnitúrákat különböző belső felépítéssel készítik. Ezért a gyártók már az extra és a szuper kényelemre is sokat gondolnak.

Ki ne szeretne egy hosszú nap után leülni a kedvenc kanapéjára és átadni magát a kényelemnek? Ezért készül – a vásárlók örömére – a relax funkciós kanapé. Ezek lehetnek manuálisan állíthatóak vagy motorosan működtethetőek. Ez utóbbi áramforrást is igényel. A motoros relax funkció előnye, hogy bármilyen pozícióban megállíthatjuk a kanapét, valamint könnyebben működtethetjük (nyithatjuk ki és zárhatjuk be) a kényelmi elemeket. A relax funkciós ülőgarnitúrák komfortját általában erősíti azok ergonomikus kialakítása. Nem ritka az állítható fejtámla, a magasítható és állítható háttámla, a lábtámasz, az állítható ülésmélység és a kartámaszok extra funkciója. Bár a legtöbb fejtámasz manuálisan állítható, néhány relax funkciós kanapé elektromosan dönthető fejtámlával is felszerelt.

Akinek relaxfunkciós fotelje van, annak az az első kérdése, hogy a kanapé is lehet-e relax funkciókkal ellátott. Annak érdekében, hogy a kivételes kényelem érzését biztosítsa otthonunkban.

Széles funkcionális és design választék áll vásárlóink rendelkezésére, hogy megtaláljuk azt a kombinációt, amely leginkább megfelel az igényeknek. Mert egy kanapé, ülőgarnitúra sok minden más mellett, arra mindenképpen jó kell legyen, hogy pihenhessünk, relaxálhassunk rajta. Természetesen, mindegyik termékünk alkalmas lehet arra, hogy kényelmesen bele huppanjunk, pihenjünk, de a célnak a relax funkciós kanapék felelnek meg a legjobban. Jöjjön el áruházunkba és nézze meg a választékunkat!

Back to Top