KERESÉS

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Show

Tomasella tolóajtós gardróbok

Clara gardrób

Contour gardróbszekrény

Glide gardrób

Rubic gardrób

Ma már egy nagy és modern stílusú hálószobának szüksége van egy megfelelő ruhásszekrényre. A beépített szekrény maximalizálja a tárolásra szánt helyeket és tágítja a teret. A tolóajtós gardrób még több helyet spórolhat számunkra, mert a tolóajtók sokkal kevesebb helyet vesznek igénybe.

Ahogy a neve is jelzi, ennél a típusnál az ajtókat oldalirányban eltolva tudjuk nyitni és zárni. A szekrényajtók mozgatását pedig belső sínrendszer biztosítja. A tolóajtós gardrób kevesebb és nagyobb felületű ajtóval rendelkezik, mint nyílóajtós társai. A tolóajtós gardrób igazi stílusát az ajtók fogják meghatározni. Sok esetben találkozhatunk extrém méretű tükör felületekkel, magasfényű ajtókkal vagy díszítő elemekkel. A tolóajtós szekrény az a szekrény típus, ami plafontól padlóig a tér teljes kihasználásával készülhet beépíthető és különálló kivitelben is.

A tolóajtónak van egy kicsi hátránya is. Amiatt, hogy egymás mögé tolódnak az ajtók, nem lehet az egész belső részt áttekinteni. De ez eltörpül amellett, ha a nagy ívben nyíló ajtók miatt nem vagy szűkösen férünk el, nem tudunk kényelmesen mozogni.

Back to Top