KERESÉS

1–32 termék, összesen 72 db

Show

Badù bővíthető asztal

Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal

Cilindro Design Asztalok: Elegancia és Kreativitás Mesteri Harmóniája

Gran Sasso asztal

Klasszikus ovális étkezőasztal

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal

59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

61 nagyobbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

63 hosszabbítható négyzet alakú fa asztal

67 hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Blade asztal

83 hosszabbítható ovális fa asztal

Celtis asztal

90 nagyobbítható fa asztal

Still asztal

Tokyo asztal

Arpa asztal

Capri asztal

Calliope asztal

Colosseo asztal

Dafne asztal

Eliseo asztal

Firenze asztal

Gaya asztal

A Kerek fa asztal négy lábbal termékünk is a klasszikus kerek asztalok tipikus és nagyon szép példája.Kerek fa asztal négy lábbal recézett szegély - Monte Grappa Mobili
Újdonság

Kerek fa asztal négy lábbal

A Kerek fa asztal intarziával termékünknek nem csak az asztallapja, hanem a lábazata is különleges kialakítású.A Kerek fa asztal intarziával termékünk kör alakú, úgynevezett berakásos díszítésű asztal
Újdonság

Kerek fa asztal intarziával

A Kerek fa asztal egy klasszikus fix kerekasztal tömörfábólA Kerek fa asztal nevű termékünk csak elnevezésében marad el a kívánalmaktól, hiszen minőségét tekintve megfelel a régi korok minőségi elvárásainak.
Újdonság

Kerek fa asztal

Pois asztal

a fa asztal soha nem megy ki a divatbólklasszikus stílusú fa asztal nyitott állapotban
Újdonság

Fa asztal

Orbit étkezőasztal

Clover asztal

Étkezőasztalok választása során a három legfontosabb kulcsszavunk a méret, a funkció és a forma. Kerek, négyzetes, ovális vagy téglalap alakú asztallap; kicsi nagy vagy nyitható, sok lehetőség közül választhatunk. Azt, hogy hány személyes és milyen méretű asztalt válasszunk, igényeink és a szoba nyújtotta lehetőségek határozzák meg.

A méretet tekintve egy átlagos étkezőasztal magassága 70-80 cm között van. A tökéletes ülőmagasság ezért körülbelül 45 cm. A szögletes asztalok kevesebb helyet foglalnak, mint kör és ovális társaik, de sokak szerint kényelmesebbek. Főleg azért, mert egy nagyobb asztaltársaság is kényelmesen körbe tudja ülni és a beszélgetőpartnerek látják egymást.

A kényelem miatt fontos az is, milyen az asztal lába, támasztéka. Ez ugyanis nagyban befolyásolja hány ember tudja kényelmesen körülülni az asztalt egy étkezés során. Az is fontos mire szeretnénk használni az ebédlőasztalt. Nem mindegy, hogy csak étkezünk rajta hébe-hóba, vagy például a gyerekek házi feladatot írnak rajta.

Az étkezőasztalok választása során a megjelenésen túl a tartósság és a tisztíthatóság átgondolása is szempont. Az asztalok rengeteg anyagból készülhetnek. Választáskor arra is kell figyelni, hogy jól kihasználható legyen és dizájn szempontjából illeszkedjen a környezetébe.

Back to Top