KERESÉS

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Az 55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal nagyon egyszerű darab, ami igazi átváltozó művész, hiszen a klasszikussága sokak számára csak azt jelenti, hogy minőségi, tömörfa alapanyagból készült.

Lehet valami úgy klasszikus, hogy mentes a felesleges túldíszítettségtől és azt mondjuk rá, hogy klasszikusan minimalista.

Az 55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal pontosan ilyen termék. Remek választás azok számára, akik szeretik a rendet, a valóban tartós vagy akár hatalmas bútorokat, a fa és a természet energiáit. A hatalmas jelző esetünkben azt jelzi, hogy ez az asztal háromféle méretének legnagyobb változatában hatalmasra nyitható. A legkisebb a 140 x 90 cm, ami nyitott állapotban 260 x 90 cm, a közepes 160 x 90 cm, ami nyitott állapotban 320 x 90 cm. Illetve a legnagyobb, ami 180 x 94 cm, ami nyitott állapotban 360 x 94 cm-es méretű. Azt pedig már mondanunk sem kell, hogy kivitele több színből választható, lehet lakkozott vagy festett kivitelű is.

Az 55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal nagyon egyszerű darab, ami igazi átváltozó művész. Hiszen a klasszikussága sokak számára csak azt jelenti, hogy minőségi, tömörfa alapanyagból készült. Stílusa azonban nagyban függ a körülötte lévő bútordarabok stílusától. Bár ügyesen kell szervezni és átgondolni a teret és sokan jó érzékkel nyúlnak az eltérő stílusokhoz, ha szakember segítségére lenne szüksége állunk rendelkezésére ilyen téren is.

A Monte Grappa Mobili klasszikus bútor kínálatából mindenki megtalálja a saját álmainak, elképzelésének megfelelő bútort. Az exkluzív tömörfa dió bútoroktól, az egyszerűbb kidolgozású rusztikusabb kivitelű berendezési tárgyakig minden megtalálható egy helyen, ha a lakás bármely helységét, vagy ha éppen az irodáját szeretné berendezni.

Kérdés, kérés esetén keresse munkatársainkat elérhetőségeinken! Vagy inspirálódjon és látogassa meg például Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/55

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

140×90 (260×90), 160×90 (320×90), 180×94 (360×94)

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

Klasszikus asztal hosszabbítható

A legkisebb a 140 x 90 cm, ami nyitott állapotban 260 x 90 cm, a közepes 160 x 90 cm, ami nyitott állapotban 320 x 90 cm, illetve a legnagyobb, ami 180 x 94 cm, ami nyitott állapotban 360 x 94 cm-es méretű. Azt pedig már mondanunk sem kell, hogy kivitele több színből választható, lehet lakkozott vagy festett kivitelű is.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top