KERESÉS

Újdonság

VESTIMI – modern olasz konyhabútor

A praktikus konyha alapja a jó konyhabútor, mely kényelmes és jól kihasználható tárolási lehetőségeket biztosít. A VESTIMI olasz konyhabútor, felépítésének köszönhetően, kielégíti ezeket az igényeket.

A praktikus konyha alapja a jó konyhabútor, mely kényelmes és jól kihasználható tárolási lehetőségeket biztosít.

A VESTIMI olasz konyhabútor, felépítésének köszönhetően, kielégíti ezeket az igényeket. A tökéletesen letisztult, egyszerű és modern formatervet követő VESTIMI olasz konyhabútor minőségi, környezetbarát alapanyagokból készült. A konyhabútor több elemből áll, így igény szerint alakítható ki, hogy még jobban illeszkedjen az Ön konyhájába. A minőségi fa alapanyagokból készült bútor számos szekrényt tartalmaz, melyeknek belső elrendezése eltérő, hogy a különböző konyhai eszközök tárolására is alkalmas legyen. A BLUM prémium kategóriás konyhai fiókrendszernek köszönhetően kényelmes tárolási lehetőségeket biztosít, így a főzés során minden kézre esik. A konyhabútor gépesíthető és különálló konyhaszigettel is megvásárolható.
 
A nagyobb konyhák praktikus kiegészítője lehet a konyhasziget, hiszen plusz hasznos munkaterületet is biztosít. Az alja funkcionálhat tárolóként is, de akár egy kisebb asztal is kialakítható a segítségével. Manapság nagy divatnak örvend a konyhaszigetbe épített főzőlap és sütő is. VESTIMI -Valódi letisztult tökéletesség!
 
Ezt a konyhabútort a választható anyagokból készült frontja teszi igazán egyedivé és különlegessé. A frontok készülhetnek festett üvegből, kerámiából és natúr cementből is. A konyhabútor és a frontok színe a széles színpalettából egyedi ízlés szerint választható ki.
 
A praktikus konyha az igazán jó konyha. A VESTIMI olasz konyhabútor kéz a kézben jár a praktikussággal. Használja ki optimálisan a teret és főzzön kényelmesen Ön is! A termékkel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

VESTIMI konyhabútor a gyártó honlapján

Fekete szál csiszolt alumínium keretes ajtaja és nem mindennapi anyagokból készült frontja teszi teljesen egyedivé és rendkívül elegánssá.

Frontok anyaga lehet: festett üveg (10 szín),  LAMINAM kerámia ajtó (4 szín), HANEX  fehér és szürke, natúr cement front (6 szín)  barnított fém. FENIX NTM (10 szín), magasfényű vagy matt festett (24 szín), függőleges erezetű tölgyfa furnér (16 szín), laminált kőhatású felület (2 szín).

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/vestimi

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top