KERESÉS

Smile olasz konyhabútor

Az élénk színben pompázó SMILE olasz konyhabútor egy igen mutatós darab, amely megtöri a monoton konyhabútorok sorát. A válaszható színekben kapható elemek feldobják a helyiséget és ezzel a modern stílusú bútorral remekül mutatnak.

Megérkezett a SMILE olasz konyhabútor, hogy egy kis fiatalos színt csempésszen a konyhába. Nem hazudtolja meg a nevét, hiszen ez a színes megoldás mosolyt csal az arcokra.

Az élénk színben pompázó SMILE olasz konyhabútor egy igen mutatós darab, amely megtöri a monoton konyhabútorok sorát. A válaszható színekben kapható elemek feldobják a helyiséget és ezzel a modern stílusú bútorral remekül mutatnak. Az elemek számos eltérő változatban és méretben is kaphatóak. Található közöttük polcos, fiókos szekrény, polcok és egyéb helytakarékos, beépített, rejtett panelek is. Az egyik polcos fiók felső részében egy kihúzható rejtett munkalap található. A sarokban álló szekrény ajtaját kinyitva egy forgó edénytároló tárul a szemünk elé, amely a nagyobb serpenyők, lábasok tárolására is alkalmas. Ez a megoldás is optimalizálja a tér kihasználását.

Ez a konyhabútor választható U alakú és L alakú kialakításban is. Az U alakú konyhabútor rendelkezik egy félszigettel, amely funkcionálhat akár asztalként is. Egy ilyen helyen könnyen és gyorsan lehet reggelizni egy pörgős nap kezdetén. A SMILE olasz konyhabútor kapható selyemfényű, faerezetű vagy matt lakozással ellátott front ajtókkal is. Az ajtókon kiugró fogantyúk nem találhatóak. A bemart technikával készült rejtett fogantyúk, visszafogott hatást keltenek.

A vidám főzéshez a SMILE konyhabútor a legjobb választás! Csaljon mosolyt az egész család arcára!

A termékkel kapcsolatban keressen fel minket az alábbi elérhetőségeinken! Kérdéseit segítőkész kollégáink szívesen megválaszolják! Látogasson el Facebook oldalunkra és inspirálódjon tőlünk!

SMILE konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/smile

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top