KERESÉS

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Show
Klasszikus Country Decapè konyhabútorKlasszikus Country Decapè konyhabútor
Új termék

Country Decapè konyhabútor

Asolo klasszikus konyhabútor

Spring olasz konyhabútor

Area 22 olasz konyhabútor

Mia olasz konyhabútor

A VESTIMI olasz konyhabútor, felépítésének köszönhetően, kielégíti ezeket az igényeket.A tökéletesen letisztult, egyszerű és modern formatervet követő VESTIMI olasz konyhabútor minőségi, környezetbarát alapanyagokból készült.
Újdonság

VESTIMI - modern olasz konyhabútor

Spring urban olasz konyhabútor

Spring Pro olasz konyhabútor

KUBIKA modern olasz konyhabútor

22/Ventidue modern olasz konyhabútor

Stylo modern olasz konyhabútor

Tess modern olasz konyhabútor

Smile olasz konyhabútor

Zerocinque olasz konyhabútor

Az innovatív szellem és az esztétika találkozásával készült a PLAY olasz konyhabútor,A PLAY olasz konyhabútor nem csak GOLA profillal rendelhető, hanem fogantyúval is.
Újdonság

Play olasz konyhabútor

A konyha és ezzel együtt a konyhabútorok jelentős mértékben határozzák meg mindennapjainkat. Nem hiszi? Gondoljon csak bele! A konyhában készül szinte minden, ami indítja a napot. Az első útjaink egyike is a konyhába vezet reggelente. Így, ha ez a helyiség nem megfelelő számunkra, akkor az egy egész napot is elronthat. Ráadásul a konyha kialakítása során egy sor szabályt is be kell tartani.

A konyha helyiségének alakja, az alapterület és az alaprajz is alapvetően határozza meg a lehetőségeinket. Ehhez képest lehetnek a konyhabútorok egysoros, kétsoros, L alakú, U alakú, G alakú, szigetes kivitelűek, és még sorolhatnánk. Nem csak arra van szükség, hogy a bútorok megfelelő méretűek legyenek, hanem arra is, hogy a felületekkel együtt elegendő hely álljon a rendelkezésünkre és kényelmesen mozoghassunk a konyhában. A konyhabútorok praktikussága a tárolásban is meg kell nyilvánuljon! Ha pedig még stílusos is kell, hogy legyen, akkor mindenképpen érdemes eljönni bútoráruházunkba. Nálunk modern és klasszikus konyhabútorok széles választékát találja, így nem kell konyhatündérnek lennie ahhoz, hogy imádjon a konyhájában lenni.

Back to Top