KERESÉS

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Show

Cover modern fémvázas bárszék

Dalia bárszék

Guapa bárszék

Form bárszék

Mila bárszék

Apelle bárszék

Iris bárszék

LIGHT bárszék

Melody bárszék

Sonia klasszikus bárszék

Luigi bárszék

Brianza bárszék

Otthonra és vendéglátóegységekbe, sőt teraszokra is előszeretettel vásárolunk ma már bárszéket. Hiszen a bárszékek meghatározó elemévé is válhatnak egy-egy környezetben. Egy igazán jó bárszék funkcionális bútordarab, ami a dizájnos lakberendezéshez hozzájáruló, látványos elem. Mi mégis azt mondjuk, hogy a legnagyobb hangsúly a biztonságon van, amely a bárszékek stabilitásától függ.

Bárszékek vásárlásakor a szakemberek azt tanácsolják, hogy a bárszékeket a bárpult magasságához igazítsuk. Az ülőfelület és a bárpult lapja közt pedig legyen minimum 25-40 cm távolság, annak érdekében, hogy a láb kényelmesen elférjen. A legtöbb bárszék magassága könnyedén és gyorsan állítható egyedi méretre a gázlift segítségével. Így bárki saját magasságához igazíthatja.

Egy modern berendezésű helyiségbe legtöbben a fémből vagy műanyagból készült bárszéket keresik, míg egy vintage vagy retro stílusú nappaliba a fa bárszék a legkedveltebb. Vásárláskor nagyon fontos még figyelni a bárszék formájára, színére és párnázottságára, kárpitozására.

Back to Top