KERESÉS

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Show

Form bárszék

Mila bárszék

Iris bárszék

Melody bárszék

Sonia klasszikus bárszék

Luigi bárszék

Brianza bárszék

Otthonra és vendéglátóegységekbe, sőt teraszokra is előszeretettel vásárolunk ma már bárszéket. Hiszen a bárszékek meghatározó elemévé is válhatnak egy-egy környezetben. Egy igazán jó bárszék funkcionális bútordarab, ami a dizájnos lakberendezéshez hozzájáruló, látványos elem. Mi mégis azt mondjuk, hogy a legnagyobb hangsúly a biztonságon van, amely a bárszékek stabilitásától függ.

Bárszékek vásárlásakor a szakemberek azt tanácsolják, hogy a bárszékeket a bárpult magasságához igazítsuk. Az ülőfelület és a bárpult lapja közt pedig legyen minimum 25-40 cm távolság, annak érdekében, hogy a láb kényelmesen elférjen. A legtöbb bárszék magassága könnyedén és gyorsan állítható egyedi méretre a gázlift segítségével. Így bárki saját magasságához igazíthatja.

Egy modern berendezésű helyiségbe legtöbben a fémből vagy műanyagból készült bárszéket keresik, míg egy vintage vagy retro stílusú nappaliba a fa bárszék a legkedveltebb. Vásárláskor nagyon fontos még figyelni a bárszék formájára, színére és párnázottságára, kárpitozására.

Back to Top