KERESÉS

Guapa bárszék

A Guapa bárszék amellett, hogy igazán kényelmes és ergonomikus, garantálja a nyugodt hétköznapokat a nappaliban vagy étkezőben, ahol barátokkal és rokonokkal tölti együtt az idejét.

A Guapa bárszék amellett, hogy igazán kényelmes és ergonomikus, garantálja a nyugodt hétköznapokat a nappaliban vagy étkezőben, ahol barátokkal és rokonokkal töltheti együtt az idejét.

A Guapa bárszék a legjobb választás lehet, mivel ez a termék ötvözi a funkcionalitást és a stílust. Díszíthető vele otthona étkezője vagy nappalija. A megfelelő modell megvásárlása a környezet hangulatától, a szék méreteitől és funkcióitól függhet. Ez a bárszék minden teret díszít, különösen a modern otthoni belső környezetet. Egy nappali és egy étkező nem igazán lehet komfortos, ha nem megfelelő székekkel van berendezve, ezért érdemes többféle széket választani és kombinálni a székeket a többi bútorzattal és a szoba stílusával. Az asztal körül szinte mindennap találkozunk ebédelni vagy beszélgetni a családdal, barátokkal, így nem véletlen, hogy a megfelelő székek beszerzése kiemelt fontosságot kapott az évek során.

Az étkező és a nappali általában olyan otthoni helyiségek, amelyek kellemes hangulatot árasztanak. Ezenkívül a családdal és a barátokkal való kapcsolatok központjai is lehetnek, és még helyet is adhatnak az étkezéseknek, partiknak és így tovább. A Midj olasz bútorok kiválóságaival, azaz a legeredetibb modern bútorokkal lehetőség nyílik arra, hogy stílusosan és praktikusan díszítse lakótereit.

A szék lábai több mint 18-fajta variációban érhetőek el, az óceán kék acéltól egészen a rózsaszín aranyig. A szék kárpitozása bőrből készül, de választhatjuk a Toszkán bőrt is, aminél még háromféle színből is választhatunk.

A Guapa bárszék kétféle méretben érhető el. Az egyik 107 centiméter magas, 50 cm széles, 54 cm hosszú és 75 cm az ülőrész magassága. A másik pedig 97 centiméter magas, 50 cm széles, 54 cm hosszú és az ülőrész magassága 65 cm.

Ha bármi egyéb kérdése lenne a székkel kapcsolatban vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot! További tartalmakért kövesse Pinterest oldalunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Guapa

Típus:

Modern bárszék

Back to Top