KERESÉS

BOB ággyá nyitható kanapé

A Bob ággyá nyitható kanapé kényelmes, funkcionális és könnyen kezelhető ágyfunkciós kanapé. Tökéletes méretű, hogy elférjen egy híddal rendelkező könyvszekrény vagy tárolóegység alatt.

A Bob ággyá nyitható kanapé nagyon praktikus bútordarab, a könnyen levehető párnáknak és a helytakarékosságnak köszönhetően.

A Bob ággyá nyitható kanapé kényelmes, funkcionális és könnyen kezelhető ágyfunkciós kanapé. Tökéletes méretű, hogy elférjen egy híddal rendelkező könyvszekrény vagy tárolóegység alatt. Ez a kanapénk az egyik legmodernebb kanapé, amelyet olyan alacsony párnák alkotnak, amelyek karfaként működnek, és nagyon könnyen eltávolíthatók. Sokoldalú, alkalmi és moduláris, fiatalos, könnyed stílusa választ ad a mindennapi élet számtalan igényére. Helytakarékos, ezenkívül kényelmes és stílusos is.

A Bob ággyá nyitható kanapé termékinformációi:

Lehúzható-e a huzat: 100%-ban igen.
Sarokváltozat rendelhető-e belőle: igen.
Ágyazható változat rendelhető: igen.
Rendelhető ágy nélküli változat.

A légáteresztős standard expanzív D25-ös matrac 14 cm magas. Választható társai közé tartoznak a nagy sűrűségű kissé keményebb komfort D30-as és a Memory ergonomikus lecipzározható memória szivacsréteggel ellátott matracok is.

A Bob ágyazható kanapé kezelése nagyon egyszerű mindenki számára. A hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágy nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza.

A kanapéágy szervórásegítéses, egy kézzel nyitható mechanizmusa 2 év garanciával rendelkezik. Felszereltségét opcionálisan bővíthetjük egy úgynevezett Clean Up emelő rendszerrel, amellyel a bútor alatti terület könnyed takarítását tehetjük lehetővé. A kanapéhoz ágyneműtartó elem és lábtakaró is rendelhető.

Kérdés, kérés merült fel a termékkel kapcsolatban? Ebben az esetben, azt javasoljuk, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/bob

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top