KERESÉS

BLOOM kanapé

A Bloom kanapé attól igazán különleges, hogy az L alak egy mozgatható, jobb és bal oldalra is helyezhető puffal alakítható ki. Ehhez kapható egy karfára helyezhető elem, mely nemcsak megtöri az egyenes vonalak monotonitását, de komfortosabbá is teszi ezt a kanapét.

A Bloom kanapé a kényelmes átváltozás mestere.

Nem csoda, ha egy kis hasonlóságot vélünk felfedezni a Bloom kanapé és a Derlon kanapé között, hiszen mindkettőt a Felis gyártja. Még, ha formára kicsit hasonlítanak is, a két kanapé teljesen más. Persze mindkettő moduláris, így a Bloom kanapé elemeiből is választhatunk fotelt, két- vagy háromszemélyes kanapét, de L alakú kanapét és sarokgarnitúrát is összeállíthatunk. A Bloom kanapé egyrészt abban különbözik a Derlon kanapétól, hogy nem a fejrészen van egy varrással elválasztva, hanem a derékrészen, így hátunk, derekunk számára nagyobb kényelmet nyújt. Emellett nincs lekerekített karfája, így kényelmes szunyókálásra alapváltozatban leginkább csak nagy, pufi párnákkal alkalmas, de ágyazható változat is rendelhető belőle. A párnákkal mellesleg remekül feldobhatjuk a kanapé egyszerű vonalait. Matracának típusa: expanzív habszivacs.  Szövete pedig 100 %-ban lehúzható.

A kanapé attól igazán különleges, hogy az L alak egy mozgatható, jobb és bal oldalra is helyezhető puffal alakítható ki. Ehhez kapható egy karfára helyezhető elem, mely nemcsak megtöri az egyenes vonalak monotonitását, de komfortosabbá is teszi ezt a kanapét. Kényelmünket azonban nem csak ezek az elemek biztosítják, a Bloom kanapéhoz vehetünk, bármely ülőrészhez illeszthető, fejtámlát és lábtartót, de különálló, normál puffot is. A lábak színe és mérete: ABS fekete 40 mm.

Ha tetszik Önnek a Bloom kanapé, de lenne róla pár kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink örömmel segítenek Önnek. Ha szívesen megtekintene további inspirációkat is, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/bloom

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Back to Top