KERESÉS

KURT ággyá nyitható kanapé

A Kurt ággyá nyitható kanapé domború felső varrása díszíti a kontúrokat és egyúttal megadja a Kurt kanapé stílusjellegét. Mindeközben kortárs modernség varázsa minden belső térhez alkalmazkodik, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a kanapé erős, határozott személyiségével.

A Kurt ággyá nyitható kanapé domború felső varrása díszíti a kontúrokat és egyúttal megadja a Kurt kanapé stílusjellegét

Mindeközben kortárs modernség varázsa minden belső térhez alkalmazkodik, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a kanapé erős, határozott személyiségével. A Kurt ággyá nyitható kanapé nem csak elegáns, hanem praktikus is, ráadásul egy pillanat alatt kényelmes ággyá alakítható át. Nyitási mechanizmusát erős tesztelésnek vetette alá a gyártó, így biztosak lehetünk benne, hogy valóban tartós szerkezetet vásárolunk.

A Kurt ággyá nyitható kanapé termékinformációi:

Lehúzható-e a huzat: 100%-ban igen.
Sarokváltozat rendelhető-e belőle: igen.
Ágyazható változat rendelhető: igen.
Nem rendelhető ágy nélküli változat.

A standard matrac típusa: 14 cm magas expanzív D25-ös. Opcionálisan választható antiallergén, nagy sűrűségű társai 14 cm vagy 18 cm vastagsággal: szintén expanzív, kissé keményebb komfort D30, valamint a közismert Memory matrac Airsoft légáteresztő réteggel.

A Kurt ágyazható kanapé kezelése nagyon egyszerű mindenki számára. A hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágy nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza.

A kanapéágy szervórásegítéses, egy kézzel nyitható mechanizmusa 2 év garanciával rendelkezik. További praktikus választható megoldás a Clean Up rendszer, amely egy mozdulattal teszi lehetővé a bútor alatti terület tisztántartását. A kanapéhoz ágyneműtartó elem is rendelhető.

Kérdés, kérés merült fel a termékkel kapcsolatban? Ebben az esetben, azt javasoljuk, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/kurt

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top