KERESÉS

JACK ággyá nyitható kanapé

Foglaljon helyet a Felis által gyártott Jack ággyá nyitható kanapé meleg és barátságos ölelésében, felejtse el a stresszt és egészítse ki nappalija berendezését praktikussággal, dizájnnal! Az egyedi kialakítású kanapé alkalmas modern stúdió apartmanokhoz, kis apartmanokhoz és minimalista vagy „techno” stílusú kis lakásokhoz.

A Jack ággyá nyitható kanapé jellegzetessége a lenyűgöző futurisztikus formák és az extravagáns megjelenés, amely mindenkit elsőre levesz a lábáról.

A jellegzetes kontrasztos kédervarrás stílusosságot kölcsönöz és meghatározza ennek a kanapénak a vonalait, illetve kiemeli egyedi dizájnját. Foglaljon helyet a Felis által gyártott Jack ággyá nyitható kanapé meleg és barátságos ölelésében, felejtse el a stresszt és egészítse ki nappalija berendezését praktikussággal, dizájnnal! Az egyedi kialakítású kanapé alkalmas modern stúdió apartmanokhoz, kis apartmanokhoz és minimalista vagy „techno” stílusú kis lakásokhoz.

A Jack ággyá nyitható kanapé termékinformációi:

Lehúzható-e a huzat: 100%-ban igen.
Sarokváltozat rendelhető-e belőle: igen.
Ágyazható változat rendelhető: igen.
Nem rendelhető ágy nélküli változat.

A standard matrac típusa: légátersztő D25-ös expanzív 14 cm magas matrac. További választható társai: antiallergén expanzív, kissé keményebb komfort, valamint a közkedvelt Memory matrac amely egy lecipzározható memória szivacsréteggel készült.

A Jack ágyazható kanapé kezelése nagyon egyszerű mindenki számára. A hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágy nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza.

A kanapéágy szervórásegítéses, egy kézzel nyitható mechanizmusa 2 év garanciával rendelkezik. Egy praktikus Clean Up rendszerrel egészíthetjük ki, amely a bútor alatti rész tisztántartását teszi lehetővé. A kanapéhoz ágyneműtartó elem is rendelhető, valamint lábtakaró is kérhető hozzá.

Kérdés, kérés merült fel a termékkel kapcsolatban? Ebben az esetben, azt javasoljuk, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/jack

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top