KERESÉS

1–32 termék, összesen 215 db

Show
Új termék

Bonnie fotel

Új termék

Canova modern komód

101 fotel

Abaco könyvespolc

Altamura konzolasztal

Dreamy tükör

Flamingo dohányzóasztal

Modern komód tálaló Dado

My space polcrendszerek

103 fotel

Castle könyvespolc

Day Collection nappali kompozíciók

Flow konzolasztal

Marylou fotel

Modern komód tálaló Cartalegno

Pills puff-asztal

105 velencei karfás szék

Albatros könyvespolc

Bella fotel

Fuji puff és dohányzóasztal

Modern komód tálaló Metropolis

Moon nappali kompozíciók

106 Velencei karszék

Beverly konzolasztal

Chéri vitrin

Domino nappali kompozíciók

Family tükör

A Fehér fa vitrin minden színű környezethez, illetve klasszikus és modern stílusú helyiségekbe is remekül illik.A Fehér fa vitrin hátoldala nem átlátható
Akció

Fehér fa vitrin - AKCIÓ

Modern komód tálaló Musa

Zeppelin zenepuff

109 fotel

Alicante tükör

A nappali otthonunk központi helyisége, ahol összejön a család és a vendégeket fogadjuk. Éppen ezért kell megjelenésében, kényelmében és funkciójában is kiválónak lennie. A nappali bútorok és kiegészítők emiatt is a lakás legfontosabb darabjai. Mivel főleg ebben a helyiségben éljük nappalaink legnagyobb részét az ülőgarnitúrát, kanapét, fotelt illetően fontos a komfort és a kényelem. De a nappaliba illő szekrény, vagy fal megfelelő kialakítású kell, hogy legyen! Kellően strapabíró, ami a szórakoztató elektronikán, high-tech kütyükön kívül még számos más tárgy, például a könyvek tárolására is alkalmas. Fontos, hogy olyan legyen a kialakítás, ahol tökéletesen kikapcsolódhatunk és pihenhetünk egy fárasztó nap után.

Legyen akár kisebb vagy nagyobb nappali, esetleg egy amerikai konyhás nálunk biztosan talál megfelelőt a nappali bútorok és kiegészítők választékában. Szekrénysor, ülőgarnitúra, dohányzóasztal vagy a komód magas minőségben, olasz dizájnnal, egyedi környezetet teremtve és harmóniában. Különleges színkombinációk és formák, minőségi alapanyagok és az elengedhetetlen olasz stílus.

Back to Top