KERESÉS

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Show

Azonnal elvihető akciós kanapék

Cubo Rosso kanapék

A Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkalA Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkal, amelyek kielégítik a pillanat inspirációját és hosszú távon tökéletes kényelmet nyújtanak.
Újdonság

Wally kitolható ülésű kanapé

Drake kitolható ülésű kanapé

Leon kitolható ülőfelületű kanapé

Best kitolható kanapé

Comfort kitolható kanapé

Double kitolható ülésű kanapé

Glide kihúzható kanapé

Mono kihúzható kanapé

A Peppy kitolható kanapé a moduláris kanapék gyöngyszeme a Samoa márkától.Peppy kitolható kanapé több színben
Újdonság

Peppy kitolható kanapé

Az innovatív Samoa Mooving kollekcióhoz tartozó modern Alter kitolható kanapé az időtlen stílus harmóniájának kifejeződéseAz Alter kitolható kanapé ideális egy gyönyörű és funkcionális nappaliba.
Újdonság

Alter kitolható kanapé

Step kitolható ülőfelületű kanapéStep kitolható ülőfelületű kanapé sárga
Újdonság

Step kitolható ülőfelületű kanapé

A Zippy kitolható kanapé az igényes emberek számára a valódi kényelemért született.Zippy kitolható kanapé L alakú türkiz
Újdonság

Zippy kitolható kanapé

Milyen a nappalija? Modern? Normál? Konzervatív? A Way Special Kanapé bármelyikkel összhangban lesz!Way Special Kanapé - Monte Grappa Mobili
Újdonság

Way Special kanapé

Ajar kitolható ülésű kanapé

James kitolható ülésű kanapé

Byron kitolható ülésű kanapé

Winston kitolható ülésű kanapé

Kensington kanapé

Különleges kínálatunk a kitolható ülőfelületű kanapé vagy más néven a kitolható ülésű kanapé.

Ez a funkció is a maximális kényelmet hivatott szolgálni. Ráadásul a kitolható ülésű kanapé esetében az ergonómiai kivitel és a funkcionális szempontok összeolvadnak. Mindez pedig alapja az abszolút kényelemnek. Mivel az egyik legtöbb használatnak kitett bútorunk az ülőgarnitúra és a kanapé, amiken hosszú évekig ülünk (gyakran egyszerre többen is), fontos a kanapé használóinak igénye és maximális kényelme. Fontos az is, hogy a megvásárolni kívánt kanapét személyre, személyes igényeinkre szabhassuk. Dönthessünk például a huzat anyaga és színe mellett a funkcionális elemekről vagy a plusz kényelmi szolgáltatásokról is. A kitolható ülésű kanapé termékeinket, akárcsak a többi ülőgarnitúránkat, a rendkívüli kényelem, a minőségi anyagok és a tartósság jellemzi. A szövetek is magas kopásállóságúak. Különlegességük, hogy elemenként lehúzható és tisztítható szövettel készülnek. Az ülőfelületek és a háttámlák minőségi, nem deformálódó matraccal ellátottak. Az olasz formavilág pedig magáért beszél.

Mi, a Monte Grappa Mobilinél modern és klasszikus megjelenésű darabokat egyaránt forgalmazunk, valamint a méret- és a formaválaszték is rendkívül széles. Akár garzonról, akár családi házról van szó, biztosan lesz megfelelő nálunk! Javasoljuk, hogy a kiválasztásra szánjon legalább 1-2 órát! Ennyi idő alatt átbeszélhetjük az igényeket, megnézhetjük az összes lehetőséget színben, méretben, és formában is.

Back to Top