KERESÉS

Glide kihúzható kanapé

A Samoa Glide kihúzható kanapé egy igazán modern kanapé lineáris formával, mozgatható ülésekkel és dönthető háttámlákkal, amelyek maximális pihenést és relaxációt tesznek lehetővé.

A Samoa Glide kihúzható kanapé a kényelem és az elegancia találkozása.

A Samoa Glide kihúzható kanapé egy igazán modern kanapé lineáris formával, mozgatható ülésekkel és dönthető háttámlákkal, amelyek maximális pihenést és relaxációt tesznek lehetővé. A moduláris kanapé teljesen levehető huzattal, foltálló anyagból és/vagy ökobőr kárpittal készült. Eredeti Olaszországban készült termék, amely garantálja az anyagok és a gyártás minőségét, illetve a funkcionális olasz dizájnt. Rendkívül sokoldalú és kényelmes kanapé, ráadásul a Glide Samoa modellt teljes egészében levehető szövet borítja, amely anyagot úgy tervezték, hogy megőrizze szerkezeti és esztétikai tulajdonságait az évek során.

A fejtámla állítható, a karfák, ha olyan széleset választunk, akár tároló területként is funkcionálnak. A kanapé méretei: hossz 272 cm, mélység becsukva 110 cm, az első ülés kihúzásának mélysége 130 cm, a második ülés kihúzásának mélysége 150 cm, a kanapé teljes magassága 102 cm, az ülés magassága a talajtól 42 cm. Sarokváltozat is rendelhető a Samoa Glide kihúzható kanapé nevű termékünkből.

A relax funkciók igazi ajándékbombák egy fárasztó nap végén. A kitolható ülés például jó a lábnak és a vérkeringésnek, továbbá segít, hogy a kisebb lakásokban elfelejtsük a puffot.

Válaszolunk a termékkel kapcsolatos, esetlegesen felmerülő minden kérdésre, illetve tanácsot is adunk lakása berendezéséhez. Ennek érdekében lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken, vagy látogassa meg Facebook oldalunkat!

 

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Glide

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

LINK: Elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top