KERESÉS

1–32 termék, összesen 626 db

Show
Új termék

Bonnie fotel

Új termék

Canova modern komód

Új termék

SPACE kollekció: Speed, Time, Fly, Action kanapé

Új termék

SPACE: Express, Vision, Look és Spark kanapé

101 fotel

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Abaco könyvespolc

ADJ komódcsalád

AIDA klasszikus kanapé

Alberta luxory design

Altamura konzolasztal

Asolo klasszikus konyhabútor

Bianchini nappali bútorok

Blue dream memory matrac

BOB ággyá nyitható kanapé

Bowie franciaágy

Capucine relax kanapé

Cloud szék

DECO szék

Delta irodabútor-kollekció

Dreamy tükör

Fa ágyrács

Flamingo dohányzóasztal

Form bárszék

Gondola előszobabútor

Jetty ágy

Lovely kárpitozott ágy

Modern komód tálaló Dado

My space polcrendszerek

Tomasella nyílóajtós gardróbok

Upper twist kanapé

A Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkalA Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkal, amelyek kielégítik a pillanat inspirációját és hosszú távon tökéletes kényelmet nyújtanak.
Újdonság

Wally kitolható ülésű kanapé

A Monte Grappa Mobili több mint 10 éve forgalmaz Magyarországon kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat. Az összes termék ilyen.

Minden tőlünk vásárolt bútor és az összes termék esetében biztos lehet benne, hogy eredeti olasz stílust és a kimagasló minőséget kap. Azért vagyunk biztosak ebben, mert Itália asztalosmesterei több száz évvel ezelőtt alapozták meg azokat a bútorgyártási technológiákat, melyek mára Olaszországot a világ bútorgyártásának élvonalába emelték.

Mi kapcsolatban állunk azokkal a nagy múlttal és sok évtizedes tapasztalattal rendelkező gyárakkal, akik minőségi ágyak, kanapék, nappali bútorok, étkezőasztalok, székek, hálószoba-bútorok, dohányzóasztalok vagy más egyéb lakberendezési tárgyak gyártásával foglalkoznak. Ezeknél a cégeknél a napjainkra kicsiszolódott, kifinomult ízlés sem néhány évtized eredménye.

A Monte Grappa Mobili széles termékkínálatával elérhetővé tesszük mindenki számára az olasz életérzést akár az egész otthonában. Egyedülálló módon mind a klasszikus stílus, mind a modern stílus megtalálható és megtekinthető budapesti bemutatótermünkben. Barátságos hangulat és kedves, segítőkész kiszolgálás várja Önt!

Az általunk forgalmazott bútorokban az esztétika és a funkcionalitás hosszan tartó kiváló minőséggel is ötvöződik. Termékpalettánkról nem hiányozhatnak a konyhabútorok, nappali bútorok, étkezőbútorok, hálószoba bútorok, gyerekszoba bútorok, kárpitozott bútorok, ülőgarnitúrák és kanapék.

Magánszemélyeken kívül természetesen cégeket is kiszolgálunk, termékpalettánkban szerepel üzletberendezés, hotelberendezés, vendéglátóipari bútorok és irodabútor is.

Back to Top