KERESÉS

1–32 termék, összesen 663 db

Show

Aqua fürdőszobabútor

Aston ágyazható kanapé

Azonnal elvihető akciós ágyak

Azonnal elvihető akciós kanapék

Badù bővíthető asztal

Blob fürdőszobabútor

Bonnie fotel

Canova modern komód

Cover modern fémvázas bárszék

Dalia bárszék

DJ dohányzóasztal

Doppio Sogno maxi fotel

Fantasy gyerekszoba bútorok

Gran Sasso asztal

Guapa bárszék

Guapa szék

Havana baldachinos franciaágy

Idea fürdőszobabútor

Kimera vezetői irodaszék

Lea szék

Liù ovális dohányzóasztal

Night and Day kollekció ágyazható kanapéi

Nuvola szék

Ola dohányzóasztal

SPACE kollekció: Express, Vision, Look és Spark kanapé

SPACE kollekció: Speed, Time, Fly, Action kanapé

Star guruló irodaszék

SWING kollekció: Tender, Bent, Slick kanapé

101 fotel

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

Abaco könyvespolc

ADJ komódcsalád

A Monte Grappa Mobili több mint 10 éve forgalmaz Magyarországon kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat. Az összes termék ilyen.

Minden tőlünk vásárolt bútor és az összes termék esetében biztos lehet benne, hogy eredeti olasz stílust és a kimagasló minőséget kap. Azért vagyunk biztosak ebben, mert Itália asztalosmesterei több száz évvel ezelőtt alapozták meg azokat a bútorgyártási technológiákat, melyek mára Olaszországot a világ bútorgyártásának élvonalába emelték.

Mi kapcsolatban állunk azokkal a nagy múlttal és sok évtizedes tapasztalattal rendelkező gyárakkal, akik minőségi ágyak, kanapék, nappali bútorok, étkezőasztalok, székek, hálószoba-bútorok, dohányzóasztalok vagy más egyéb lakberendezési tárgyak gyártásával foglalkoznak. Ezeknél a cégeknél a napjainkra kicsiszolódott, kifinomult ízlés sem néhány évtized eredménye.

A Monte Grappa Mobili széles termékkínálatával elérhetővé tesszük mindenki számára az olasz életérzést akár az egész otthonában. Egyedülálló módon mind a klasszikus stílus, mind a modern stílus megtalálható és megtekinthető budapesti bemutatótermünkben. Barátságos hangulat és kedves, segítőkész kiszolgálás várja Önt!

Az általunk forgalmazott bútorokban az esztétika és a funkcionalitás hosszan tartó kiváló minőséggel is ötvöződik. Termékpalettánkról nem hiányozhatnak a konyhabútorok, nappali bútorok, étkezőbútorok, hálószoba bútorok, gyerekszoba bútorok, kárpitozott bútorok, ülőgarnitúrák és kanapék.

Magánszemélyeken kívül természetesen cégeket is kiszolgálunk, termékpalettánkban szerepel üzletberendezés, hotelberendezés, vendéglátóipari bútorok és irodabútor is.

Back to Top