KERESÉS

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Show

Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal

Cilindro Design Asztalok: Elegancia és Kreativitás Mesteri Harmóniája

Klasszikus ovális étkezőasztal

55 klasszikus hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal

59 hosszabbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

61 nagyobbítható klasszikus téglalap alakú fa asztal

63 hosszabbítható négyzet alakú fa asztal

67 hosszabbítható téglalap alakú fa asztal

83 hosszabbítható ovális fa asztal

90 nagyobbítható fa asztal

A Kerek fa asztal négy lábbal termékünk is a klasszikus kerek asztalok tipikus és nagyon szép példája.Kerek fa asztal négy lábbal recézett szegély - Monte Grappa Mobili
Újdonság

Kerek fa asztal négy lábbal

A Kerek fa asztal intarziával termékünknek nem csak az asztallapja, hanem a lábazata is különleges kialakítású.A Kerek fa asztal intarziával termékünk kör alakú, úgynevezett berakásos díszítésű asztal
Újdonság

Kerek fa asztal intarziával

A Kerek fa asztal egy klasszikus fix kerekasztal tömörfábólA Kerek fa asztal nevű termékünk csak elnevezésében marad el a kívánalmaktól, hiszen minőségét tekintve megfelel a régi korok minőségi elvárásainak.
Újdonság

Kerek fa asztal

a fa asztal soha nem megy ki a divatbólklasszikus stílusú fa asztal nyitott állapotban
Újdonság

Fa asztal

Egyesek azt mondják, hogy a klasszikus stílusú asztalok általában tömörfából készülnek, illetve, hogy egy klasszikus étkezőasztal az időtállóságáról híres. A valódi fából készült étkezőasztal, egyesek szemében, ma már akár a klasszikus vonalat is képviselheti, de a tömörfa valóban hosszabbít a bútordarab élettartamán. Ráadásul az ilyen bútorok egy életen át szolgálják tulajdonosukat. Tény, hogy a hagyományos ebédlő, amihez sokan már gyerekkorban hozzászoknak, három fő jellemvonással bír: elegáns, konzervatív és ünnepélyes. Ettől aztán klasszikusnak gondolják sokan, legyen akár barokkos, modernebb vagy letisztultabb a formavilágú.

Ezek a bútorok sokszor időtlenek, ezért a klasszikus stílus kedvelői legfőképpen a minőséget, a tartósságot és az eleganciát szeretik ezekben a termékekben. Általában az is jellemző lehet a klasszikus étkezőasztal megjelenésére, hogy vonalvezetése egyenletes, tartózkodik a merész megoldásoktól és nagyobb méretű.

A dizájnerek véleménye szerint a klasszikus bútorok nem mutatnak mindenhol jól. Kisebb lakásban nem előnyös a használatuk, mert szükségük van térre, hogy kibontakozhassanak, megnyilvánuljanak. Emellett fontos, hogy a többi bútordarabbal is harmóniában legyenek, hogy igazán jól mutassanak. Arra is érdemes figyelni, hogy ne legyen mindegyik sötét, mert az elég komor hangulatot teremthet.

Back to Top