KERESÉS

1–32 termék, összesen 118 db

Show

Aston ágyazható kanapé

Night and Day kollekció ágyazható kanapéi

SPACE kollekció: Express, Vision, Look és Spark kanapé

SPACE kollekció: Speed, Time, Fly, Action kanapé

SWING kollekció: Tender, Bent, Slick kanapé

AIDA klasszikus kanapé

BOB ággyá nyitható kanapé

Capucine relax kanapé

Upper twist kanapé

A Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkalA Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkal, amelyek kielégítik a pillanat inspirációját és hosszú távon tökéletes kényelmet nyújtanak.
Újdonság

Wally kitolható ülésű kanapé

Class klasszikus kanapé

Drake kitolható ülésű kanapé

Living bright kanapé

Princess design kanapé

Diva klasszikus kanapé

Doris relax kanapé

Gloria kanapé

Leon kitolható ülőfelületű kanapé

A Nikita design kanapé elegáns és trendi kanapé, mely magán viseli a modern formatervezés jegyeit.Nikita design kanapé enteriőrben
Újdonság

Nikita design kanapé

Bernie ággyá nyitható kanapé

Best kitolható kanapé

Bowie design kanapé

Candice relax kanapé

Living minimal kanapé

Medea klasszikus kanapé

Amadeus ággyá nyitható kanapé

Atena klasszikus kanapé

Comfort kitolható kanapé

Living chic kanapé

biztosan a kedvencévé válik a Marni relax kanapé nevű termékünkA visszafogott elegancia és az egyszerű, nem hivalkodó, mégis modern stílus szerelmeseinek biztosan a kedvencévé válik a Marni relax kanapé nevű termékünk.
Újdonság

Marni relax kanapé

Double kitolható ülésű kanapé

Gaia relax kanapé

Ma már egy nappali elképzelhetetlen kanapé vagy ülőgarnitúra nélkül.

A család és a vendégek kényelmét egyaránt kiszolgáló kanapé vagy ülőgarnitúra a legtöbb esetben a nappali legfontosabb bútordarabja. Éppen ezért a kanapé és az ülőgarnitúra vásárlása az egyik legtöbb átgondolást kívánó lakberendezési döntés. A kényelem mindenkinek mást jelent és a helyiség méreteit is figyelembe kell venni a vásárlás előtt. Van, aki a keményet van, aki a süppedősen puhát szereti. Ráadásul a használók szokásait és testméreteit is figyelembe kell venni, a funkcióról nem is beszélve. Ha csak pihenni, beszélgetni, esetleg tévézni szokott rajta arra is van megfelelő termékünk. De más típust kell választani, ha mindennapos alvásra is használjuk a kanapét vagy ülőgarnitúrát. Sőt, lehet olyan igény is, hogy legyen benne ágyneműtartó.

Legyen klasszikus vagy modern? Íves, vagy szögletes? Fabetétes, vagy fém? Nálunk mindenféle variáció megtalálható.

A design pedig saját elképzelés szerint választható, mert az eredeti olasz minőség garantált. Nem érdemes kapkodni, inkább kérje a segítségünket! Hiszen a kanapé, ülőgarnitúra meghatározhatja akár az egész otthon, lakás hangulatát! A kialakítás, a színek összhangja és harmóniája a lakás többi lakberendezési tárgyával szintén elengedhetetlen.

Ülőgarnitúra alatt érthetünk sarokülőgarnitúrát, fix kanapét, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg ággyá alakíthatót, vagy csak vendégágyasat. Az elemváltozatok, a forma, a kivitel (jobbos, balos) az ágyneműtartó és a méretek is egyedi megrendelésre adnak lehetőséget. Csak mondja el az elképzelését és megtaláljuk a megfelelőt!

Back to Top