KERESÉS

Drake kitolható ülésű kanapé

A Drake kitolható ülésű kanapét az elegancia, a dizájn és a funkcionalitás egysége határozza meg. Az olasz gyártó száz különböző modellt fejlesztett ki úgy, hogy mindnek teljesen levehető huzata van, köztük ennek a kanapénak is.

A Drake kitolható ülésű kanapé egyszerű és tiszta vonalai egy nagyon praktikus kényelmi mechanizmust rejtenek.

A Drake kitolható ülésű kanapé ülőfelületei egyetlen egyszerű mozdulattal meghosszabbíthatók és így máris bárki élvezheti az otthoni szuperkényelmet és relaxációt. Az általunk forgalmazott Drake kanapé pedig akkor is tökéletesen egy helyben marad, amikor az ülések előre mozdulnak, akár a falhoz toltuk a terméket, akár a szoba közepére helyeztük a lakberendezés során.

Ez a kanapé különböző színekben és méretekben kapható. Ráadásul az olasz Felis cég az anyagok, a mechanikai szerkezetek és a kidolgozás során a mindig egyre jobb minőséget célozza meg, ezáltal folyamatosan újradefiniálja a kényelem határait.

A Drake kitolható ülésű kanapét az elegancia, a dizájn és a funkcionalitás egysége határozza meg. Az olasz gyártó száz különböző modellt fejlesztett ki úgy, hogy mindnek teljesen levehető huzata van, köztük ennek a kanapénak is. A láthatatlan lábak nagyban segítik, hogy ez a kanapé kitolható ülésű legyen. De a nagy vastag és párnázott üléseket egyáltalán nem nehéz mozgatni. A színválaszték azt segíti, hogy ez a kanapé tökéletesen passzoljon otthonunk más bútoraihoz. Továbbá, ha színekre vágyunk, akkor szívünkhöz, ízlésünkhöz legközelebb álló színt választhassunk. A kanapé érdekessége a varrása, érdemes megnézni azt is.

Kérdése lenne a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha tovább szeretne tájékozódni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F / Drake

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

PDF: Elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top