KERESÉS

Újdonság

Play olasz konyhabútor

A PLAY olasz konyhabútor óriási elemválasztékkal rendelkezik, ezek többféle és akár egyedi méretben is kaphatóak. Ez a környezetbarát anyagokból készült konyhabútor számos színben rendelhető köztük szürke és fehér változatban is.

Az innovatív szellem és az esztétika találkozásával készült a PLAY olasz konyhabútor, amely könnyen a modern bútorokat kedvelők kedvencévé válhat.

A konyhának kialakított hely mérete minden otthonban más, ezért a tökéletes konyha szó hallatán sok minden megfordul az ember fejében. Sajnos a hely hiánya néha a kiválasztott konyhabútor ellen szól, de ez ebben az esetben nem fordulhat elő. A PLAY olasz konyhabútor óriási elemválasztékkal rendelkezik, ezek többféle és akár egyedi méretben is kaphatóak. Ez a környezetbarát anyagokból készült konyhabútor számos színben rendelhető köztük szürke és fehér változatban is. Egy hangsúlyos fekete színű munkalappal a szolid színek igazán kifinomult hatást keltenek. Egy konyhasziget a konyha közepén akár a helyiség szíve is lehet. Ezen az elszeparált munkarészen helyet kaphat a főzőlap és a beépített sütő is, így egy kellemes és praktikus munkakörnyezet alakítható ki vele.

A szekrények változatos elrendezéssel állíthatók össze, mélységüknek és szélességüknek köszönhetően egy nagyobb család étkészletét is könnyen elrejthetik. A szekrények ajtajának teteje 30 fokban lecsapott és szegéllyel futtatott, ez elősegíti a szekrény csukódását és jobban védi a belső tartalmát az esetleges szennyeződésektől. A PLAY olasz konyhabútor nem csak GOLA profillal rendelhető, hanem fogantyúval is.

Ha egy modern, praktikus konyhabútort szeretne, akkor válassza és használja ki Ön is PLAY konyhabútor adta lehetőségeket! A termékkel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

Nem csak gola profillal, hanem fogantyúprofillal is ellátott ajtói, diszkréten hangsúlyozzák az egész kompozíciót (a profilok különböző színű lakkozással rendelhetőek).

Front: laminált matt és fényes színek, laminált faerezetű felületek, laminált kőhatású felületek (összesen 37 szín).

PLAY konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/play

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top