KERESÉS

Byron kitolható ülésű kanapé

A Byron kitolható ülésű kanapé kiemeli az egyszerű formákat, a minimalista stílus jellegzetességét, vonalait és párnamentes üléseit, amelyek különböző pozíciókba állíthatók. A kitolható ülések segítségével egy olyan pihentető és kényelmes kanapét vihetünk otthonunkba, amelyben nem fogunk csalódni. Tökéletesen mutat falhoz tolva, de a tér közepén is.

A Byron kitolható ülésű kanapé diszkrét és igazán minimalista jellegű kivitelben készült.

A Byron kitolható ülésű kanapé kiemeli az egyszerű formákat, a minimalista stílus jellegzetességét, vonalait és párnamentes üléseit, amelyek különböző pozíciókba állíthatók. A kitolható ülések segítségével egy olyan pihentető és kényelmes kanapét vihetünk otthonunkba, amelyben nem fogunk csalódni. Tökéletesen mutat falhoz tolva, de a tér közepén is. Ebben az esetben jobban érvényesülnek a szerkezeti elemek vonalai.

A Byron kitolható ülésű kanapé szerkezete különböző vastagságú tömör fenyőfából készült. A megerősítő részek nyárfából és/vagy rétegelt lemezből állnak. Az oldalelemek alacsony formaldehid -kibocsátású forgácslapból készültek (E1 osztály), míg a hátlap többrétegű. A kanapét egy különleges szabadalmaztatott mobil tolórendszer mozgatja. Ennek a szabadalmaztatott mechanizmusnak köszönhetően válik lehetővé a különböző ülésmélységek elérése, a maximális kényelem érdekében.

Az elegáns ülések előre csúszva valódi dívánnyá válnak, ráadásul a lekerekített alsó él megakadályozza, hogy a cipő kidörzsölje a kárpitot. A Byron nemcsak egy különleges moduláris kanapé, sokkal több annál. Előnye még a teljesen levehető huzat, valamint sarok- vagy félszigetes változatban is kapható. Mivel moduláris típus, ezért a fotel változata is lehet kitolható ülésű. Puff is kapható hozzá. Illetve a karfa egy változata úgy lett kialakítva, hogy abba polcot rejtettek, ami oldalról pakolási lehetőséget biztosít. Ezzel pedig még nem ért véget a sor, mert fejtámla is kérhető hozzá.

Ha kérdése adódna, a termékkel kapcsolatban, javasoljuk, hogy keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken! Ha pedig további termékekről szeretne tájékozódni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen
Lábak színe választható: króm

Gyártói oldal

– kitolható  ülőfelület
– rendelhető polcos karfa

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/byron

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top