KERESÉS

Mia olasz konyhabútor

A MIA olasz konyhabútor egy tömör tölgyfából készült minőségi és eredeti olasz bútordarab. Minden részlete gondosan tervezett, finoman megmunkált. Ez egy gyönyörű, időtálló bútordarab, ami több polcból és szekrényből áll.

Fogjon egy marék eleganciát, egy csipet bájt és egy adjon hozzá egy csepp praktikusságot, így jön létre a MIA olasz konyhabútor!

A MIA olasz konyhabútor egy tömör tölgyfából készült minőségi és eredeti olasz bútordarab. Minden részlete gondosan tervezett, finoman megmunkált. Ez egy gyönyörű, időtálló bútordarab, ami több polcból és szekrényből áll. A szekrények nyitott és ajtóval ellátott változatban is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Ezek a szekrények belülről tágasak, így könnyen elhelyezhető bennük akár konyhai kisgép, lábas, fazék és egyéb főzéshez szükséges dolgok is. A MIA olasz konyhabútor rendszerezőinek segítségével a főzéshez minden szükséges eszköz a közelben tudható, maximálisan praktikus. A nyitott rendszerező polcokon divatosan tárolhatók a nyáron gondosan elrakott lekvárok és befőttek hada, de akár virágokkal és fűszerekkel is díszíthető.
 
A polcok alatt akár helyet kaphat egy fém rúd is akasztókkal, melyre bögrék, fakanalak és konyharuha is kerülhet. Az egyik nagyobb szekrény középső részéből egy kisebb munkalap húzható ki, amely az eszközök ideiglenes tárolására biztosít lehetőséget. Egy nagyobb konyhában remekül mutat egy konyhasziget is, amelynek hosszú munkalapján akár egy főzőlap is elhelyezhető. Ráadásul a konyhasziget egyik része funkcionálhat étkezésre is.
 
A konyhapult belső része egy viszonylag nagy tér, amit érdemes okosan kihasználni. Az egyik felén polcos, a másik felén fiókos konyhapult rengeteg helyet biztosít tárolásra. Ez az olasz konyhabútor különböző színekben kapható és egyéni igény szerint választható.
 
Mindenkiben ott van egy dizájner. Fedezze fel az önben rejlő dizájnert és rakja össze Ön is az álomkonyhát! Tervezésre fel! Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

Mia: az új konyha autentikus aromával!

Elhozza otthonába a hagyomány és a természet szeretetét, nemcsak tömör tölgy mivoltának köszönhetően, hanem különleges nyitott elemeivel mint pl. nyitott sütő-oszlopok, a fa fogantyúk, és az egyedi üveges szekrények.  

Színek: függőleges erezetű pácolt tölgy furnér 11 szín, matt festett front 24 szín

Link: MIA konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/mia

Anyag:

Tömör tölgyfa keret

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top