KERESÉS

ANGEL kanapé

A Felis több változatban gyárt kanapékat, melyeket különböző fantázianevekkel illetett. Az Angel kanapé is ezek közé tartozik. Ha egyik társához szeretnénk hasonlítani, akkor azt mondhatnánk, hogy a Kloe kanapé szelídebb változata, hiszen nincs kontrasztot adó kédere.

A modern, kifinomult stílust képviselő Angel kanapé nem csak otthonunkban szolgálhat remek ülőalkalmatosságként, hanem hotelokban vagy akár magánrendelőkben is.

A Felis több változatban gyárt kanapékat, melyeket különböző fantázianevekkel illetett. Az Angel kanapé is ezek közé tartozik. Ha egyik társához szeretnénk hasonlítani, akkor azt mondhatnánk, hogy a Kloe kanapé szelídebb változata, hiszen nincs kontrasztot adó kédere. Bár karfái kicsit vastagabbak, mint a Kloe kanapénak, ettől még semmit sem veszít eleganciájából. Mivel ez a kanapé is moduláris, így mi választhatunk a számunkra megfelelő elemek közül. Hozhatunk létre L alakú kanapét és sarokgarnitúrát is, de ha ezt nem szeretnénk, fotel, két- vagy háromszemélyes kanapé közül is választhatunk. Ha nem áll a rendelkezésünkre túl nagy tér, vagy nem szeretnénk, hogy a kanapé magányosan álljon a hatalmas térben, akkor vehetünk puffokat, melyekből négyfajta méret is elérhető az elemlistában.

Az Angel kanapé mellé választhatunk például henger formájú, bármikor levehető fejtámlát is, nem kell az elegancia nevében lemondanunk a kényelemről.

Bár lábak terén nem választhatunk, mint a Kloe kanapé esetében, az Angel kanapé sínszerű fém lábainak köszönhetően minden lakásban képviselni tudja a modern stílust. Mint már említettük, kontrasztot adó kédere nincs, azonban a karfák szélein lévő varrás színe választható, így ezzel egy kis szín is csempészhető a kanapé megjelenésébe. Szövete pedig 100 %-ban lehúzható.

Ha felkeltette érdeklődését az Angel kanapé, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációkat is szívesen megnézne, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/angel

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top