KERESÉS

KLOE kanapé

Keskeny karfái nem csak roppant elegánssá teszik, hanem nekik köszönhetően a Kloe kanapé kevesebb helyet is foglal a térből. Ez akkor is hasznos tulajdonság, ha sarokgarnitúrát szeretnénk, amire mellesleg van is lehetőségünk, hiszen ez a kanapé is moduláris, azaz több elem összeállításából is létrehozható.

A Kloe kanapé divatos, igazi vendégváró és -marasztaló kanapé.

Keskeny karfái nem csak roppant elegánssá teszik, hanem nekik köszönhetően a Kloe kanapé kevesebb helyet is foglal a térből. Ez akkor is hasznos tulajdonság, ha sarokgarnitúrát szeretnénk, amire mellesleg van is lehetőségünk, hiszen ez a kanapé is moduláris, azaz több elem összeállításából is létrehozható. Az alap két- és háromszemélyes kanapék mellett fotelt és puffot is találhatunk az elemlistában, utóbbiból négy különböző méretet is. A kanapé két típusú lábbal kapható, melyek színe háromféle is lehet.

A szokásos kanapéktól kicsit alacsonyabb, de pont emiatt otthonos, komfortos érzést nyújt vendégeink számára is, így nem érzik magukat kényelmetlenül egy hosszúra nyúlt beszélgetés során. Ha megfáradt vendégeink vagy saját magunk részére egy kis plusz kényelmet szeretnénk biztosítani, akkor két különböző formájú fejtámlát is kérhetünk új Kloe kanapénkhoz.

Bár a Kloe női név, ez nem jelenti azt, hogy ez a kanapé csak hölgyeket szólít meg. A több színben elérhető szövetnek köszönhetően, a lakberendező szándékaitól függően különböző, egyéni kanapékat lehet létrehozni, ezáltal pedig más-más hangulatot teremteni. A hölgyek teadélutánjainak helyet adó élénk piros, divatos kanapé egy másik színváltozatban akár egy úr dolgozószobájának eleganciáját is tükrözheti.

Ha bármilyen kérdése lenne erről a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha még több lakberendezési ötletet szeretne, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/cloe

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top